Adaugă
Publicitate

Prezentare

Fasching Prejmer - Festivalul Clătitelor
Locație: Prejmer
sâmbătă, 11 februarie - duminică, 12 februarie

Fasching Prejmer - Sărbătoarea Clătitelor revine pe scena evenimentelor culturale, după o regretată pauză datorată pandemiei de Covid -19.

Important este că astăzi, suntem cu toții sănătoși și ne permitem să vă adresăm întrebarea :
Voi ce faceți în weekend-ul 11 - 12 Februarie 2023?

Suntem nerăbdatori cu toții și o simțim deja din atitudinea comunității și nu numai, fiind un subiect des discutat, iar pe buzele multora putem citi întrebarea “ Anul acesta se va organiza Fasching-ul la Prejmer ?! “

Ne bucurăm și vă mulțumim că apreciați munca pe care o depunem noi toți, cei din comunitatea prejmereană.
Producătorii locali vor aduce preparatele cu care v-au obișnuit deja de-a lungul celor 16 ediții, gospodinele din comunitate scot rețetele de clătite din sertar și vor aduce în fața dumneavoastră foarte multe sortimente delicioase de clătite, tinerii din comunitate muncesc la parada carelor alegorice și își confecționează măștile, pe scurt : ÎNCEPEM NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ.

Revenim zilele următoare cu programul evenimentului și cu surprizele pe care le-am pregătit pentru fiecare dintre dumneavoastră!
Până atunci, vă invităm să notați în programul dumneavoastră că în perioada 11-12 Februarie 2023, avem Fasching - Sărbătoarea Clătitelor la Prejmer.

 

Contact

Organizator:

Prejmer

La aproximativ 20 min de Brasov, pe DN10, in directia Buzau

Primaria Prejmer 0268362003


Loc de desfășurare:

La aproximativ 20 min de Brasov, pe DN10, in directia Buzau

Primaria Prejmer 0268362003

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe