Adaugă
Publicitate

Prezentare

Premiera „Disney Magical Music from the Movies”

Magia Disney cuprinde Brasovul!

Marti, 15 noiembrie, ora 19.00, Sala Sporturilor D.P.Colibasi

Spectaculosul show „Disney Magical Music from the Movies” ajunge în premieră în România! Marti, 15 noiembrie, de la ora 19.00, brasovenii mici si mari se vor bucura de show-ul original Disney, la Sala Sporturilor “D.P.Colibași”. Accesul publicului incepe la ora 18.00. Spectatorii sunt rugați să vină la sala din timp, pentru a evita aglomerația. Spectacolul dureaza 2 ore, cu o pauză de 20 de minute.

Disney - Magical Music from the Movies este un spectacol de excepție susținut de peste 70 de muzicieni care vor da viață celor mai cunoscute povești ale copilăriei într-un show plin de culoare, în care cele mai îndrăgite personaje Disney vor readuce în prim plan o experiență completă. Paula Seling, Florin Ristei și Dalma Kovacs, soliști de Operetă, acompaniați de Orchestra Simfonică București vor interpreta, în limba engleză, cele mai frumoase melodii din celebrele creații animate Disney. Sunetele copilăriei vor fi însoțite în permanență de pasaje video de referință, care vor recrea lumea fabuloasă imaginată de Walt Disney și îi vor transpune pe toți cei prezenți într-o lume magică.

PROGRAM

Act 1

Disney Classics Overture

The Little Mermaid Suite

I See The Light - din Tangled

Tale As Old As Time Suite - from Beauty and the Beast

I Wan’na Be Like You - from The Jungle Book

Mary Poppins Medley

Act 2

Hunchback of Notre Dame Suite

“Let It Go” - from Disney’s Frozen

Aladdin Medley

Pirates of the Caribbean

The Lion King Song Suite

“It’s a Small World”

Biletele se gasesc la Sala Patria, Libraria „St.O.Iosif”, in rețeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Diverta, benzinăriile OMV și hipermarketurile Carrefour, sau online, pe www.eventim.ro.

La fel ca filmele Disney, conceptul show-ului „Disney Magical Music from the Movies” se adresează atât copiilor cât și adulților, deoarece fiecare adult a fost cândva un copil desfătat de Disney. „Magical Music from the Movies” – DISNEY IN CONCERT reprezintă o reîntâlnire cu cele mai îndrăgite personaje Disney de-a lungul unei experiențe muzicale unice, care nu trebuie ratată!

Contact

Organizator:

Asociatia Culturala "Dracula"

Brașov, str. Ion Campineanu, nr. 28, ap. A4

0213153666


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

B-dul. Garii nr. 9, Brasov

0268412685

Urmează în Braşov 6339

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe