Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia Scut, Club Sportiv Atlantis si Asociatia International Awards for Young People organizeaza marti, 29 noiembrie, ora 17.00, la Centrul Cultural Reduta, un eveniment destinat intregii comunitati brasovene.

Va invitam la spectacolul caritabil “DR3AMZ accepta provocarea”, impreuna cu prietenii, colegii sau familia. DR3AMZ va pregateste dans, muzica, tombole, concursuri cu premii, demonstratii de arte martiale si multe alte surprize. Pretul biletului va constitui o donatie pentru tinerii cu dizabilitati din centrul de plasament.

Biletele pot fi procurate sunand la telefon 0757100337 si, in ziua spectacolului, direct de la casa de bilete din Reduta.

Evenimentul „DR3AMZ – ACCEPTĂ PROVOCAREA!” are ca scop strângerea de fonduri pentru 10 tineri cu dizabilităţi aflaţi în sistemul de protecţie de stat, care participă la programul de dezvoltare personală International Award for Young People. Acestia au intrat in program in 2010, finalizand nivelul de bronz prin activitati ca: inot, cursuri de masaj, confectionare de obiecte decorative, excursii la Lacul Rosu si Slanic Prahova. În noiembrie 2010, ei au fost premiaţi în cadrul unei ceremonii oficiale, alături de alţi 26 de tineri finalizatori, din comunitate şi din sistemul de ocrotire de stat. Astfel, au trecut la etapa următoare, de argint.

Pentru a continua susţinerea lor în cadrul programului Award, organizatorii lansează provocarea de a vă implica activ, prin participarea la acest eveniment, în cadrul căruia veţi avea parte de distractie si premii.


Etichete:

muzica , Centrul Cultural Reduta , dans , spectacol , caritate , SCUT , Asociatia de Servicii Sociale SCUT , Asociatia International Awards for Young People , DR3AMZ - Accepta Provocarea , arte martiale

Contact

Organizator:

Asociatia de Servicii Sociale SCUT

Str. Tebea nr. 16 Brasov

0268429623


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe