Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Rotary Club Brasov Citadel, organizeaza a 9-a editie (a 5-a de iarna) a Cursei Trasnitilor care se desfasoara in perioada 24-26 februarie 2012, in Poiana Brasov, pe partia Bradul.

Prin acest eveniment, Rotary Club Brasov Citadel, ofera oportunitatea participantilor de a se implica activ si direct in sustinerea acestei actiuni de caritate si anume stringerea de fonduri, care vor fi directionate catre clasa de copii din ciclul gimnazial cu cea mai mare medie de promovare a anului scolar 2011-2012, dintr-o scoala generala din Brasov, in vederea participarii elevilor intr-o tabara de doua saptamani intr-un campus de vara din Germania specializat pe activitati de ,,prim ajutor”.

In aceasta editie, participantii au ocazia sa-si construiasca saniuta trasnita chiar la baza partiei Bradul, unde organizatorii le pun la dispozitie toate materialele si ustensilele necesare, in „atelierul trasnitilor”,incepand cu sambata ora 11:00, pana la lansarea lor pe partie. Se castiga weekend-uri la munte si la mare si multe alte premii. Pe tot parcursul celor trei zile vor avea loc si alte concursuri trasnite pentru toate categoriile de varsta.


Etichete:

party , distractie , caritate , competitie , Rotary , Poiana Brasov , Cursa Trasnitilor , Partia Bradul , Rotary Club Brasov Citadel

Contact

Organizator:


Loc de desfășurare:

Pe Drumul Poienii la 12km de Brasov

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe