Adaugă
Publicitate

de la 11:00 Program complet

Divertisment

200 lei

Imbunatățește Sesizează

234 0

Prezentare

Brașov: Atelier de descrețit fruntea - pentru adulți
Locație: Centrul Cultural Reduta
duminică, 11 decembrie, ora 11:00

Cumpără bilete de aici!

Toți cei care au participat la atelierele de descrețit fruntea au plecat altfel decât au venit: mai relaxați, mai încrezători, mai ancorați în prezent, mai conștienți de ei și resursele lor. Și mult mai determinați să acționeze, să investească în starea lor de bine: în îndeplinirea planurilor, a visurilor, a nevoilor lor.

Vei cunoaște oameni noi, vei afla mai multe despre tine, vei crea un obiect care va fi cadoul tău de la tine cel autentic. Acest obiect va fi oglinda ta pentru momentul prezent, o radiografie a stării tale interioare.
E luna cadourilor. Fă-ți acest dar ție, în primul rând. Meriți, un an de zile ai tras de tine. Fă-l cadou și cui știi tu că i-ar mai prinde bine: adult sau copil (link către eveniment copii).
Oferă cadou o stare de bine. Un combo de relaxare, încredere și creativitate. O experiență este mult mai valoroasă și durabilă decât majoritatea obiectelor frumos ambalate.

Iar când vine vorba de beneficiile aduse de atelierele de teatru și art-terapie, lista este foarte lungă. Ca să îți faci o idee, las mai jos câteva dintre ele, urmând să mai completezi tu după ce vei avea parte de această experiență:

-socializarea
-spontaneitatea
-creativitatea
-creșterea productivității
-dezvoltarea memoriei și a atenției
-autocunoașterea
-îmbunătățirea comunicării (emoționale)
-reducerea stresului și a anxietății
-creșterea stimei de sine
-stimularea imaginii corporale pozitive
-îmbunătățirea stării fizice, mentale și emoționale
-dezvoltarea încrederii în sine și în ceilalți
-facilitarea procesului de acceptare
-dobândirea sentimentului de independență și autocontrol
-dezvoltarea de strategii sănătoase pentru a face față stresului și problemelor
-obținerea unei stări de echilibru
-redarea speranţei.

Eu sunt Sabina Brândușe, actriță, art-terapeut, trainer de dezvoltare personală prin teatru. Am o experiență de 19 ani în lucrul cu grupurile și o dorință continuă de a contribui la starea de bine a oamenilor.

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe