Adaugă
Publicitate

Prezentare

Stand up in the city – clubul mobil de comedie, revine pe scena cluburilor din tara.

Un ultim show de stand up comedy pe 15 decembrie, ora 19 oferit de Artitude in acest an la Brasov in Deane’s Irish Pub (str Republicii nr.19.).
Pe scena vor urca Bordea si Micutzu intr-o seara in care ne vom destinde iar buna dispozitie si hohotele de ras o vor face inedita.
Intra pe contul de Facebook Artitude din orasul tau (http://www.facebook.com/artitude.brasov), pentru a afla programul.
Bordea – Moldovean din Botosani, tanar talentat si actor nelinistit care a facut de toate, seriale TV, reclame, piese de teatru. Fost rezident in cafe DeKO iar azi asistentul lui Capatos la „Un show pacatos”.
Micutzu' – activeaza in prezent in Club 99 si pe scena Stand up in the City.Micutzu’ declara ca sursa de inspiratiei lui sunt lucrurile care i se intampla in fiecare zi, sau in formularea plina de modestie a actorului: „ Eu traiesc si inspiratia se pogoara asupra mea”.Micutzu’ se foloseste foarte mult de improvizatie, motiv pentru care multe dintre materialele lui sunt inspirate chiar de publicul care vine sa-i asculte glumele: „In general, glumele pe care le fac sunt improvizate pe scena.Sunt personaje care vin in sala de spectacol si eu ii vad si de acolo vine improvizatia”
Artitude si Stand up in the city – clubul mobil de comedie, ii aduce Bordea si Micutzu in orasul tau.

Informatii la tel. 0765436963


Etichete:

Divertisment , distractie , Stand Up The City , stand-up comedy , pub , Deane's

Contact

Organizator:

Artitude

0726688658 - Narcisa Sirboiu si 0765436963 - Marin Adrian


Loc de desfășurare:

str. Republicii, nr. 19, 5000, Brasov, beirish@deanes.ro

0734010203; 0268416478

Urmează în Braşov 6359

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe