Adaugă
Publicitate

de la 17:00 Program complet

Divertisment

Piata Tricolorului

participarea este libera

0722622925

Imbunatățește Sesizează

1708 0

Prezentare

SkirtBike a debutat în România în anul 2010, prin iniţiativa a două bicicliste din București şi este singurul eveniment ciclist destinat cu precădere biciclistelor care vor să demonstreze că pedalatul nu este numai un sport .
În acest an defilarea biciclistelor va avea loc, simultan, pe 2 iunie 2013 în 10 orașe din ţară, în premieră şi în Braşov.

Prima ediție Skirt Bike Braşov este organizată în parteneriat cu Asociația Brașovul Pedalează şi Primăria Brașov şi se adresează femeilor de toate vârstele, active, chic, dedicate unui stil de viață sănătos și modern. Fie că vor veni în fustă sau rochie, fie că vor alege tocuri sau balerini, pălării sau eșarfe, important este ca participantele să se simtă comod în ținuta aleasă. Prin această promenadă încercăm să demonstrăm că mersul pe bicicletă e o activitate care nu le împidică pe femei să fie la fel de feminine și grațioase. Domnii sunt așteptați și ei să pedaleze în ținute elegante alături de doamne, să le ofere sprijinul lor (sau chiar și flori!) și să se asigure că se simt în largul lor pe șosea.

Punctul de întâlnire este in faţa Primăriei, unde biciclistele vor primi flori şi baloane din partea organizatorilor,apă şi pliante din partea sponsorilor, bilete de tombolă şi un număr de participare, iar fotografii evenimentului vor surprinde fiecare ținută chic.
Dupa defilare, biciclistele se vor răsfăța cu bunătăți din meniul Bistro Ma Cocotte, care le oferă o reducere de 20% a preturilor, vor petrece pe ritmurile lui Homeboy Ldj și vor putea face shopping de la artistii handmade, care vor participa la atelierul creativ de accesorii, seturi de ceai și bijuterii handmade.

Traseul parcurs este următorul:
Primăria Brașov – str. Nicolae Iorga – str. Lungă – giratoriu Livada Poștei – blvd. Eroilor – blvd. 15 Noiembrie – Calea București – giratoriu Poienelor – blvd. Saturn – blvd. Alexandru Vlahuță – blvd. Gării – str. Aurel Vlaicu – blvd. Griviței – str. 13 Decembrie – blvd. Iuliu Maniu – str. Lunga – str. De Mijloc – str. Nicopole).

În final, SkirtBike îsi propune să încurajeze femeile să folosească bicicleta ca
mijloc de transport, adoptând orice ţinută, fără să își piardă propriul stil.

Organizator: Skirt Bike Brasov
Aura PATRASCIOIU - 0722622925
Iulia NICOLAIE - 0746817130
Anamaria RADU - 0729954046


Etichete:

bicicleta , Skirt Bike Brasov

Contact

Loc de desfășurare:

Bd-ul Eroilor, in fata Primariei Brasov

Urmează în Braşov 5534

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe