Adaugă
Publicitate

Prezentare

ACASĂ LA MOȘ CRĂCIUN este evenimentul care aduce multă veselie copiilor la Brașov, în 22 și 23 decembrie 2017.

Centrul Cultural Reduta va fi transformat în ”Casa lui Moș Crăciun”, în care pe tot parcursul celor două zile, însuși Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mai mici locuitori ai orașului, cu părinții și bunicii lor, să se bucure în familie și să exploreze surprizele pregătite: Poveștile lui Moș Crăciun, Atelierele Crăiesei Zăpezii, Carnavalul Spiridușilor, spectacole interactive de magie, jocuri și distracție.

În 23 decembrie, de la ora 11:00 copiii vor avea parte de un spectacol ÎN PREMIERĂ la Brașov, ”GAȘCA LUI MOȘ CRĂCIUN”. Toți cei mici visează să fie ajutoarele lui Moș Crăciun. Ei bine, de data aceasta el lansează un anunț: caută copii pentru a-și forma "gașca de colindători". Pe lista s-au înscris deja Rudolph, Mița Crăciunița, Spiriduș Ghiduș si Fulgișor. Cu toții sunt prezenți la cel mai vesel si mai antrenant spectacol pentru copii, si nu numai. Atât cei mari, cat si cei mici sunt invitați să cânte, să danseze si să se amuze într-un super show de divertisment care îmbină în mod plăcut teatrul cu muzica și dansul. Efectele de lumini și culori, boroboațele personajelor și febra pregătirilor în așteptarea lui Moș Crăciun vor fascina publicul. Si Moș Crăciun chiar va veni…

Evenimentul promovează programe de calitate, educative, cu mult conținut cultural, joaca și teatrul, fiind abordările alese pentru a transmite într-un mod cât mai plăcut un bagaj informațional considerabil.

Programul complet al evenimentului, pe www.centrulculturalreduta.ro și www.unparintemaibun.ro

Biletele pentru ateliere și carnaval, se pot achiziționa online pe www.unparintemaibun.ro, iar pentru spectacol de la casa de bilete a Centrul Cultural Reduta.

PROGRAM

Într-un decor feeric, întocmai ca acasă la Moș Crăciun, copiii sunt așteptați cu scrisori și liste de dorințe, pe care să le înmâneze Moșului. Așa vor fi siguri că scrisorile ajung la destinatar, iar de Crăciun vor primi ceea ce își doresc. Dar, Moșul cel bun are în tolbă multe povești și surprize vesele pentru toți copiii care îl vor vizita.

VINERI: 22 DECEMBRIE

ATELIERELE CRĂIESEI ZĂPEZII (ATELIERE DE CREAȚIE, MAX.20 PARTICIPANȚI)

Ora 12:00 - ATELIERUL DECORAȚIUNILOR DE CRĂCIUN

Ora 14:00- BORCĂNAȘUL CRĂIESEI ZĂPEZII

Ora 16:00- ATELIERUL DECORAȚIUNILOR DE CRĂCIUN

Ora 17:00- CARNAVALUL SPIRIDUȘILOR (Copiii, costumați în personajele preferate de iarnă sunt invitați să se distreze alături de Crăiasa Zăpezii și de multe personaje surpriză )

Preț bilet: 25 lei (bilete online, pe: www.unparintemaibun.ro )

Ora 18:00- Spectacol interactiv (magie, jocuri și distracție)

SÂMBĂTĂ: 23 DECEMBRIE

- Ora 11:00- SPECTACOL ”GAȘCA LUI MOȘ CRĂCIUN” (biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta)

-ATELIERELE CRĂIESEI ZĂPEZII (ATELIERE DE CREAȚIE, MAX.20 PARTICIPANȚI)

Ora 12:00 - ATELIERUL DECORAȚIUNILOR DE CRĂCIUN

Ora 14:00- BORCĂNAȘUL CRĂIESEI ZĂPEZII

Ora 16:00- ATELIERUL DECORAȚIUNILOR DE CRĂCIUN

Preț bilet: 25 lei (bilete online, pe: www.unparintemaibun.ro )

Contact

Organizator:

Centrul Cultural Reduta

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe