Adaugă
Publicitate

intre 11:00 si 15:00 Program complet

Divertisment

Parcul Nicolae Titulescu

Asociatia Colors

participarea este gratuita

Imbunatățește Sesizează

3753 1

Prezentare

Hippo si prietenii sai te invita sa sarbatorim impreuna 1 iunie, Ziua copilului in parcul N. Titulescu, incepand cu ora 11, luand parte la o multime de activitati interactive.

Organizatorii ti-au pregatit o stafeta pe echipe, jocuri, ateliere de miscare, ateliere artistice si de creativitate. Evenimentul va avea loc intre orele 11-15 si este destinat copiilor din gradinite si scoli generale.

Stafeta culorilor cuprinde probe sportive si distractive si este organizata pe doua grupe de varsta: 5-11 ani si 12-15 ani. Copiii concureaza in echipe de 6 persoane, pe grupa de varsta dorita, la final fiind premiate echipele castigatoare ale locurilor I-III, prima grupa concurand de la ora 11.
Inscrierea se face pe site-ul Asociatiei Colors - www.plinideidei.ro sau in parc, cu jumatate de ora inaintea inceperii stafetei. Tot pe site se afla si regulamentul si formularul de inscriere.

In cazul incare vremea va fi nefavorabila, activitatile se vor desfasura intr-o alta locatie, care va fi anuntata.

Ziua Copilului cu Hippo si prietenii sai este un eveniment organizat de Asociatia Colors in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, reteaua CAN, FAST, Edu for All, Caritas, G.I.L. Corona, Biblioteca G. Baritiu, Muzeul Casa Muresenilor si sustinuta de Iubesc Brasovul, Adevarul de seara si stiribrasov.ro.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta pe sau la telefon 0745052151.


Etichete:

ONG , Asociatia Colors , asociatie , Nicolae Titulescu , parcul central , 1 iunie , Ziua copilului

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Intre strada Nicolae Iorga si bulevardul Eroilor.

Urmează în Braşov

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe