Adaugă
Publicitate

intre 17:00 si 18:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Libraria Okian

intrarea este libera

Imbunatățește Sesizează

872 0

Prezentare

Libraria Okian gazduieste vineri, 28 ianuarie, a.c., de la ora 17, seminarul de cultura muzicala "Corul madrigal si Marin Constantin".

Prezinta: conf. univ. dr. PETRUTA MANIUT COROIU.
Participă: Corul Facultăţii de Muzică
Dirijori: Beata Koronka şi Ciptian Ţuţu

Corul Național de Cameră Madrigal a fost fondat la 11 aprilie 1963, la inițiativa profesorului Marin Constantin și a unui grup de studenți pasionați de muzica de cameră, în cadrul Conservatorului de muzică "Ciprian Porumbescu" din București, pentru ca în 1968 să devină formația muzicală profesionistă a acestui Conservator (numit în prezent Universitatea Națională de Muzică din București).

Constantin Marin (n. 27 februarie 1925, Urleta - d. 1 ianuarie 2011, București) a fost un muzician, compozitor și dirijor de ansamblu coral român, fondator, dirijor și director pe viață al Corului Național de Cameră Madrigal. Este un specialist renumit în muzica renascentistă, cântul gregorian și baroc, precum și muzica tradițională românească.


Etichete:

cultura , muzica , librarie , Okian , Facultatea de Muzica , Petruta Maniut , seminar , cor , muzica culta , muzica de camera

Contact

Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 5537

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe