Adaugă
Publicitate

Prezentare

Conferinta Online cu Anatol. Basarab. Compatibilitatea numerologica

Vineri, 3 Iulie 2020
Ora: 18.30-22.00
ONLINE, platforma ZOOM
Cost – 100 lei

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/2020/06/03/compatibilitate_numero/

Conferinta va va oferi instrumentele necesare si suficiente analizei compatibilitatii atat in cuplu, cat si in orice tip de relatie; prietenie, parteneri de afaceri, relatie sentimentala, sef-subaltern, relatii familiale.

Stabilirea compatibilitatii cu ajutorul numerologiei este o tehnica ce iti va permite sa afli dinainte unde poate duce relatia ta cu partenerul, cum trebuie sa procedezi in situatii de conflict, care este anul cel mai bun pentru casatorie, punctele slabe si punctele forte pe care le ai in construirea si intretinerea unei relatii, prioritatile si principiile de functionare a cuplului.

Numerele iti vor dezvalui ce fel de relatie formati si care sunt sansele de reusita a relatiei voastre, care sunt aspectele relatiei voastre a caror rafinare va garanteaza o relatie fericita si implinita. La aceasta conferinta, inveti cum sa calculezi cifra ta, a partenerului si a cuplului vostru. Anatol Basarab iti spune ca e simplu sa afli daca esti compatibil sau nu cu partenerul de viata, de afaceri, etc., urmand un algoritm ce include datele voastre de nastere.
Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul din pagina
Detalii: 0742.483333 sau
www.alexavent.ro

Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/2020/06/03/compatibilitate_numero/

Contact

Organizator:

AlexaEvent

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. 15 Noiembrie, nr. 44

0742483333

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe