Adaugă
Publicitate

intre 09:00 si 17:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Hotel Aro Palace

150 lei pana la 1 mai; 250 lei dupa 1 mai

Imbunatățește Sesizează

1973 0

Prezentare

Pentru cei interesati de OBF 2011, aceasta editie, dpdv al prezentarilor, a fost mult mai buna decat anterioarele, asa ca va recomand editia din 2012.
Pana atunci urmariti cateva fotografii de la eveniment. Mai multe nu va zic pentru ca trebuie sa participati chiar voi la eveniment pentru a va face o parere. Dar stiti asta. 

Online Business Forum se va desfasura si in acest an la Aro Palace, in sala de concerinte, vineri, 27 mai 2011, orele 9-17.

In cadrul evenimentului vor sustine prezentari pe urmatoarele teme:

30 de bilete reduse cu -20%

Pana la 15 mai a.c. un bilet la eveniment costa 200 lei. Dupa aceasta data pretul unui bilet este de 250 lei.

Sunt pregatite 30 de vouchere/cupoane reduse cu -20% pentru cititorii site-ului. Cei interesati pot utiliza cuvintele "Iubesc Brasovul" in campul de "cupon discount" in pasul de rezervare bilet la OBF.

Editia din acest an va fi complexa, abordand mediul online din trei directii diferite, fiind destinata atat antreprenorilor cu experienta cat si celor pasionati, dar aflati la inceput de drum:

Internationalizarea afacerilor
- sesiunea este destinata antreprenorilor care tintesc dincolo de planul local si celor care au curajul sa caute oportunitati de afaceri la nivel global. Sesiunea va prezenta totodata cele mai bune practici din lumea web folosite la nivel international, dar si modul in care legislatia poate facilita accesul la nivelul unei piete europene companiilor care desfasoara afaceri online.

Folosirea instrumentelor online in afaceri
- in a doua parte a zilei se va prezenta concret cum pot companiile mici si mijlocii sa foloseasca Internetul pentru a-si asigura cresterea financiara. Atragerea de fonduri, gasirea investitorilor si a partenerilor, comertul electronic, realizarea campaniilor de marketing si comunicare – toate vor fi dezbatute impreuna cu specialisti in domeniu care te vor invata sa folosesti atuurile online business-ului.

Social Media pentru afaceri
- ultima sesiune vrea, in primul rand, sa demonstreze ca detinerea unui cont de Facebook sau Twitter nu aduce in mod obligatoriu si o promovare buna in online. Ca orice instrument folosit, e nevoie de o planificare anterioara, de o strategie, de consistenta in actiuni, chiar daca vorbim de retele sociale. In al doilea rand, iti vom arata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a aduce un plus afacerii tale folosindu-te de social media.

Organizatori Fundatia Post-Privatizare si Underclick.ro

Pentru inscriere la eveniment completeaza formularul.


Etichete:

Aro Palace , Casa Baiulescu , internet , Geek Meet , underclick.ro , Claudiu Gamulescu , web , Arena Ursilor , Fundatia Post Privatizare , Online Business Forum , OBF , Garden Club , Internet Expo , Internet Express

Evenimente conexe

Contact

Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor nr. 12, cod postal 500030, Brasov

0268477664, 477874

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe