Adaugă
Publicitate

intre 17:00 si 19:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Casa Baiulescu

intrarea este libera insa este nevoie de inscriere

Imbunatățește Sesizează

1683 0

Prezentare

Tinand cont ca evenimentul era ca si uitat de aproape 2 ani (probabil din cauza unor persoane care vorbesc prea mult) aceasta editie GeekMeet Brasov #7 a fost necesara. Nu va zic mai multe, tocmai pentru ca data viitoare sa participati si sa va formati singuri o parere.

Dupa o foarte lunga pauza, din iulie 2009, Geek Meet Brasov revine in atentia brasovenilor cu intalnirea nr. 7, miercuri, 25 mai 2011, intre orele 17-19 in mansarda Casei Baiulescu - Biblioteca judeteana "George Baritiu".
Geek Meet Brasov #7, intalnire adresata pasionatilor de web development & co, este evenimentul de deschidere al OBF - Online Business Forum Brasov 2011.

Tematica care am propus-o este imaginativa, cum s-ar descurca Brasovul in cazul in care ar fi cereri diverse venite din exterior – de la cele mai geeky pana la cele mai pro-business. Tematica este dedicata gasirii unui dialog si a unei actiuni comune intre firmele din Brasov. De unde am pornit ? De la mailurile din Danemarca de tipul "de ce as face afaceri cu firme de programare din Brasov". De la discutiile din Franta de tipul "am vrea sa lucram in Brasov insa nu stim cum si cu cine" si de la discutiile din Romania "te rog recomanda-mi pe cineva ca nu stiu de unde sa o apuc". - Claudiu Gamulescu

Prezentarile din cadrul evenimentului:

 • JavaScript in romgleza - Stefan Petre
  durata 20 min, discutii pe marginea subiectului 10 min
  Sfaturi si trucuri pentru a construi aplicatii web mai rapide si mai putin enervante pentru utilizatori.
  Un dus tehnic care va aduce un plus in ceea ce veti construi in viitor.
 • 3 Countries, 3 Jobs, a non-comparative review - Ozgur Yuksel
  durata 20 min, discutii pe marginea subiectului 10 min
  Free talk on last three companies he worked (from Turkey, Korea and Romania). It is non-comparative since we have the intention to drive conclusions. It will not be about the general IT environment in those countries since the experience was different at that time. No presentation, free talk.
 • Take Over Europe - Mihai Gheza
  broadcasted 10 min
  A brief presentation on our startup and it's european adventure. Un periplu de experiente adunate la participarile la concursuri antreprenoriale, fata in fata cu investitorii, ciocnirea cu cultura geek daneza, pana la concretizarea si pornirea proiectului.
 • PLL: Porno Lesson Learned - Ciprian Borodescu
  durata 20 min, discutii pe marginea subiectului 10 min
  Nu va speriati ! Nu vom face un atac la pudoare ! Este o paralela cu mediul startup/business acolo unde avem de a face cu principii bine cunoscute si aplicate in cea mai prolifica industrie online, prezentate intr-un mod original. Free Talk.
 • Web Apps Made Way Easier - Radu Topala
  durata 20 min, discutii pe marginea subiectului 10 min
  O incursiune in inima unui produs unic pe piata internationala, un Web Application Builder la indemana dezvoltatorilor si nu numai. Tehnologia actuala face ca aplicatiile web sa nu mai fie o mare bataie de cap.
 • 10 diferente fata in fata cu Internetul in Franta - Claudiu Gamulescu
  durata 20 min, discutii pe marginea subiectului 10 min
  Intotdeauna cunoasterea unei piete porneste de la observarea diferentelor intre mediul in care ai actionat si te-ai dezvoltat si noul mediu. Adaptarea inseamna succes si armonizarea intre cele doua medii inseamna provocare. Cum e piata, cum se misca, cum gandeste, totul trecut prin filtrul comparator, rau si bun, pentru o concluzie.
 • Bogdan Iordache  – How to Web
  durata 20 min, discutii pe marginea subiectului 10 min
  O serie de evenimente interesante cu o mare priza la public. In spatele lor sunt oameni care muncesc si au un plan. Idei, tendinte si actiuni in Romania online in 2011.

Etichete:

Aro Palace , Casa Baiulescu , internet , Geek Meet , underclick.ro , Claudiu Gamulescu , web , Arena Ursilor , Fundatia Post Privatizare , Online Business Forum , OBF , Garden Club , Internet Expo , Internet Express

Evenimente conexe

Contact

Loc de desfășurare:

Biblioteca Judeteana "George Baritiu" si Casa Baiulescu
B-dul Eroilor nr. 33, cod 500036 Brasov

0368412179, 0268419338, 0368450031

Urmează în Braşov 5632

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe