Adaugă
Publicitate

Prezentare

Evenimentul va avea loc marti, 20 decembrie, orele 19:30 la Casa de Cultura a Studentilor Brasov (vezi harta) si are ca scop strangerea de fonduri pentru membri Fundatiei Rafael din Codlea.

In cadrul acestui eveniment, Projects Abroad va prezenta momente artistice de teatru, muzica si dans pregatite de echipa lor in colaborare cu interpreti de muzica usoara si formatii de dans din orasul Brasov.

Programul spectacolului va contine: piese de teatru in limba engleza: “Alice in Wonderland” si “Peter Pan”, sustinute de membrii trupelor Projects Abroad(Juniors & Seniors); momente de muzica usoara interpretatele de muzica usoara din Brasov: Oana Panazan si Ana Hornoiu; coregrafii de dans pregatite de Scoala de dans Step in2 Salsa si Grupul Traditii (Scoala 27).

Unul dintre cele mai deosebite numere ale spectacolului va fi piesa de teatru in limba roamana, “Pastreaza-ti Visul”, interpretata de membrii Centrului Rafael.

Fondurile rezultate din donatii vor fi folosite in scopul procurarii de produse necesare pentru membrii Centrului Rafael.


Etichete:

muzica , teatru , Codlea , Fundatia Rafael , Casa de Cultura a Studentilor , Projects Abroad , actiune civica , donatii

Contact

Organizatori:

Casa de Cultura a Studentilor

Memorandului, in cladirea Cantina Studenteasca

0268471884


Projects Abroad

Brasov, Str. Mihail Kogalniceanu nr 11, et 7

Ichim Alexandra - 0720530617


Loc de desfășurare:

Memorandului, in cladirea Cantina Studenteasca

0268471884

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe