Adaugă
Publicitate

Prezentare

Proiectul vizează creşterea capacitãţii comunitãţii de a asigura servicii sociale destinate persoanelor vârstnice, prin asigurarea de către Filiala 2 a Bibliotecii Judeţene "George Bariţiu" a unor activităţi de comunicare în grup, de împărtăşire a experienţei, activităţi de terapie ocupaţională, de biblio- şi meloterapie, dar şi de informare şi de facilitare a integrării seniorilor în cadrul unor programe de voluntariat pe baza dorinţei şi expertizei proprii.

De asemenea, membrii grupului tinta vor avea posibilitatea să se familiarizeze cu noile tehnologii de informare şi comunicare (utilizarea computerului pentru informare sau comunicare).

Printre rezultatele proiectului se vor număra şi un site şi o broşură, care vor conţine informaţii utile atât pentru lucrătorii din cadrul serviciilor sociale, cât şi pentru vârstnici şi aparţinătorii acestora, şi va oferi posibilitatea dialogului între participanţii la proiect şi ceilalţi membri ai comunităţii.

Organizatori: Biblioteca Judeţeană George Baritiu Brasov, Caminul pentru Persoane Varstnice Brasov


Etichete:

biblioteca , Biblioteca Judeteana , Caminul pentru persoane varstnice , Sense , Servicii de biblioteca pentru seniori

Contact

Loc de desfășurare:

Cartier Noua, str. Gladiolelor Nr. 4, Brasov

0268333551

Urmează în Braşov 5652

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe