Adaugă
Publicitate

Prezentare

Poti fi un erou fara sa iti risti viata

Gestul tau de maretie nu trebuie sa aiba nimic maret.

Completeaza formularul 230 sau 200 pentru a directiona 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE Casa Sperantei si ajuti un bolnav cu cancer sa invinga durerea.

Atat de putin pentru atat de multi. Pentru 1.700 de bolnavi incurabili.

100 de voluntari HOSPICE Casa Sperantei din Brasov si Bucuresti sunt bucurosi sa te ajute.

Anul trecut au facut cunoscut apelul campaniei noastre si au directionat 2% din impozit catre HOSPICE: Oana Pellea, Felicia Filip, Cristian Mihailescu, Dragos Bucur, Dana Nalbaru, Dani Otil, Alex Vasilache si trupa Jukebox.

Anul acesta Andrei Rosu a alergat 50km, la cea mai joasa altitudine de pe glob, pe malul Marii Moarte, in Iordania, Emanuil Rednic - un ex XXL, a aleargat 42 de km la Maratonul International de la Cluj, Dalma, finalista Eurovizion ne dedica un concert popp& jazz la Brasov. Acestea sunt gesturi marete dedicate pacientilor HOSPICE Casa Sperantei.

Nu trebuie sa treci prin flacari sau sa te cateri pe munti pentru a salva o viata. Poti face un gest mic si simplu care valoreaza cat un act eroic. Cateva minute pentru completarea formularului de directionare a 2% din impozitul pe venitul realizat in 2010 pot insemna inca un bolnav incurabil care se elibereaza de durere.

Anual echipa medicala a fundatiei HOSPICE Casa Sperantei ingrijeste peste 1.700 de copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro musculare, malformatii congenitale si adulti cu cancer.

Pentru cei care se confrunta direct cu durerea si acceptarea unui diagnostic de boala incurabila, ajutorul profesionist oferit de HOSPICE Casa Sperantei reprezinta sansa de a continua sa se bucure de viata si de aspectele ei importante.

Pentru familia celui bolnav, HOSPICE reprezinta solutia de a face fata unei situatii foarte solicitante si de a simti ca pot fi de ajutor pentru cel aflat in suferinta si il pot vedea traind in demnitate, fara durere.

In anul 2010, nu mai putin de 21.000 de persoane din Brasov, Bucuresti si alte 38 de judete au ales sa ajute HOSPICE Casa Sperantei directionand 2% din impozitul pe venit. Cei 262.360 euro intrati in conturile fundatiei au acoperit 17% din bugetul anual al fundatiei HOSPICE Casa Sperantei din 2010.

Cele 47 de servicii specializate de ingrijire paliativa existente in acest moment in Romania pot ingriji doar 5% din totalul bolnavilor incurabili. Ingrijirea paliativa ofera calitate vietii bolnavilor incurabili a caror afectiune nu mai raspunde tratamentului curativ. De aceea HOSPICE Casa Sperantei, initiatorul ingrijirii paliative in Romania intentioneaza sa deschida la Bucuresti cea de a doua unitate cu paturi , dupa cea de la Brasov care functioneaza din 2002.

Anul acesta campania noastra este sprijinita de: Radio Romania, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Inform Lykos, Primaria Brasov, Regia Autonoma de Transport Brasov, Camera de Comert si Industrie Brasov, Noriel Toys, Vision Media Plus, Cityplex, Movieplex, Cheque Dejeuner, Suporter Call Center, Magazinul Progresiv, HRB Expert, Info Sanatate, Medic4All, Revista Ioana BURDA, CHIP, LEVEL, MOTOCICLISMO, WHATCAR, Adevarul de seara, Zile si Nopti, Baneasa Shopping City, FC Steaua, looms.ro, c-vedete.ro, bestjobs.ro, campus.ro, conso.ro, iubescbrasovul.ro, kudika.ro, garbo.ro, wallstreet.ro, yuppy.ro, 9AM.ro, envy.ro, contabilii.ro, imparte.ro, doilasuta.ro.
Lista completa a partenerilor nostri pe: www.hospice.ro


Etichete:

ONG , comunitate , Hospice Casa Sperantei , 2% , ajutor , actiune civica

Contact

Organizator:

Hospice

Str. Sitei nr. 17A, Brasov 500074

Tel.: 0268 474 405, 0268 470 495, 0372 730 114


Loc de desfășurare:

Str. Sitei nr. 17A, Brasov 500074

Tel.: 0268 474 405, 0268 470 495, 0372 730 114

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe