Adaugă
Publicitate

Prezentare

"Autismul înseamnă să vezi lumea diferit. Toleranţa şi dragostea ne ajută să înţelegem mai mult."

Asociaţia "Copiii de Cristal" Braşov, vă invită la proiecţia filmului "Numele meu este Khan", regia: Karan Johar, Kajol, Shahrukh Khan.

Despre film: 
Tânărul Rizwan Khan, eroul nostru, un musulman din regiunea Borivali din Mumbai, suferă de sindromul Asperger; o formă de autism cu complicaţii pe latura socializării. La vârsta maturităţii, Rizwan se căsătoreşte la San Francisco cu Mandira, o mamă singură, hindusă. După evenimentele de la 11 septembrie, Rizwan este reţinut de autorităţi, conduita lui dictată de tulburare făcându-i pe oamenii legii să-l considere suspicios. După arestare, bărbatul o întâlneşte pe Radha, o terapeută care-l ajută să se adapteze cu propriile dificultăţi. Rizwan decide apoi că trebuie să-l întâlnească pe preşedintele SUA, Barrack Obama, pentru a-şi reabilita numele.

Evenimentul face parte din campania de informare despre AUTISM şi este susţinut de Centrul Cultural Reduta, Zile şi Nopti, Magic FM, Centrul de Voluntariat Braşov, Primăria Municipiului Braşov, Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov, Universitatea Transilvania, Consiliul Judetean Brasov.


Etichete:

Centrul Cultural Reduta , film , campanie , Asociatia Copiii de Cristal , autism

Contact

Organizator:

Asociatia Copiii de Cristal

Bd. Mihail Kogălniceanu 23, bl. C7, Cam. 402/403, Brasov


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5577

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe