Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia Colors invita doritorii din Brasov la o noua misiune Colors si la o provocare de miscare pe bicicleta. Participantii vor avea ocazia sa redescopere puncte colorate din oras, pe bicicleta si sa se fotografieze in fata unor obiective cunoscute din Brasov dar si sa isi testeze cunostintele de voluntariat, trecand de probele pregatite de voluntarii Colors.

Fiind un eveniment din cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, dorim sa folosim o activitate nonformala pentru a educa brasovenii cu privire la caracteristicile si beneficiile voluntariatului comunitar.

Plecarea se face din Centrul Civic, Brasov, de langa punctul de inchiriere a bicicletelor.

Participantii se pot inscrie pe www.plinideidei.ro, sectiunea inscrie-te pana in ziua anterioara Misiunii Colors. Ei trebuie sa aiba bicicleta, sa cunoasca regulile de mers pe bicicleta in oras si sa isi doreasca sa petreaca timpul liber intr-un mod distractiv si educativ. Se pot inscrie atat participanti individuali, cat si echipe.

Eveniment in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului, editia 2013.
Partener: Reteaua CAN.


Etichete:

Fotografie , Asociatia Colors , Centrul Civic , bicicleta

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Bulevardul 15 Noiembrie, Brasov

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe