Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

In data de 30 noiembrie, miercuri, de la ora 18, la Centrul Cultural Reduta din Brasov se vor decerna premiile pentru cei mai activi voluntari in cadrul celei de-a III-a editii a Galei pentru Supervoluntari Brasov, eveniment organizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov.

Anul acesta 25 de ONG-uri si institutii scolare din Brasov, Codlea, Sacele, Sanpetru, Racos si Rupea si 30 de voluntari au trimis aplicatii pentru editia 2011 a unicului eveniment judetean care premiaza voluntarii activi, organizatiile, proiectele si prietenii acestora la 15 categorii diferite. La eveniment sunt asteptati sa ia parte voluntari, reprezentanti ai organizatiilor aplicante, precum si oficialitati. Din program vor mai face parte momente artistice sustinute de Ziurel, Romano Step, Step in2 Salsa, Anturaj, trupa de dansuri sasesti din Codlea si Sofia.

“Anul acesta a crescut numarul voluntarilor nominalizati in cadrul Galei, ceea ce ne bucura, pentru ca a face voluntariat ar trebui sa fie o deprindere individuala, dezvoltata de la cea mai frageda varsta si mentinuta pe tot parcursul vietii.” a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Evenimentul va fi prezentat de catre Irina Palade de la Mix2 TV care anul trecut a fost premiata la categoria jurnalistul care a sustinut in mod constant voluntariatul. Totodata, cu ocazia Anului Voluntariatului, se vor decerna si cateva premii speciale celor care au contribuit la dezvoltarea voluntariatului in judetul Brasov.

Pentru informatii legate de Gala pentru Supervoluntari 2011: telefon 0745-052151 sau email .

Gala pentru Supervoluntari Brasov este un eveniment organizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov, in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Reteaua CAN, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, Iubesc Brasovul, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL, stiribrasov.ro, codlea-info.ro, Kiss FM.

Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.


Etichete:

Centrul Cultural Reduta , ONG , comunitate , voluntariat , Gala , Asociatia Colors , asociatie , Gala pentru Supervoluntari , Fundatie , actiune civica

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe