Adaugă
Publicitate

Prezentare

Let’s  Bike It este prima acţiune inovatoare ce îşi propune să vină în sprijinul activităţilor de cartare desfăşurate de voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.

Harta deşeurilor trebuie finalizată până la jumătatea lunii august, aşa că bicicliştii s-au pus serios pe pedalat. Rezultatul: Braşovul s-a alăturat iniţiativei Let’s Bike It şi a ajuns acum la cea de-a doua ediţie.

Duminică, 8 august, ora 10:00, voluntarii sunt aşteptaţi în faţa Primăriei, de unde vor porni spre  DN1 până la Codlea şi apoi Dumbrăviţa. De acolo, se vor împărți în echipe de 3-4 bicicliști și vor parcurge câteva trasee aflate pe o rază de aproximativ 10 km față de locul de campare (Satu Nou- Crizbav, către munţii Perşani, spre Vlădeni, Ştrandul Codlea sau chiar Măgura).

Echipele se întorc la punctul de campare când finalizează traseul. Toată această acţiune durează de la 10:00 până pe la orele 18:30.

Aventura vă  aşteaptă, iar harta deşeurilor Let’s Do It, Romania! trebuie să fie completată! Susţinerea bicicliştilor este semnificativă!

“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată. 

Proiectul Let’s  Bike It este sustinut de Masa Critica Brasov.

www.letsbikeit.ro si www.letsdoitromania.ro 


Etichete:

ecologie , reciclare , ecologizare , Masa Critica , bicicleta , biciclisti , Let’s Bike It , Let’s Do It

Contact

Loc de desfășurare:

Bd-ul Eroilor, in fata Primariei Brasov

Urmează în Braşov 5658

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe