Adaugă
Publicitate

Prezentare

Anul trecut e judetul Braşov a avut cea mai mare participare ca voluntari din întreaga tara in cadrul proiectului de ecologizare Let's Do It, Romania!
In 2011 actiunea se desfasoara sambata, 24 septembrie.

Anul acesta, “Let's Do It, Romania!” isi propune sa depaseasca recordul stabilit in 2010 si sa mobilizeze 500 000 de voluntari sambata, 24 septembrie. Echipa de proiect beneficiaza de suportul mai multor parteneri de elita, recunoscuti pentru profesionalism in ariile lor de expertiza: Institutul Roman de Training si Ascendis (training), Asociatia Romana de Salubritate, Urban si Romprest (logistica), Friends (advertising). De asemenea, Comunitatea “Let's Do It, World!” este sustinuta oficial de Parlamentul European, 406 membri au semnat Declaratia Nr. 3/2011, prin care isi ofera suportul pentru LDIW si vor cere Comisiei Europene imbunatatirea legislatiei UE cu privire la managementul deseurilor.

In afara obiectivului evident, curatarea tarii de deseuri, proiectul are si o importanta componenta de educare si responsabilizare a populatiei, in ceea ce priveste grija fata de mediul inconjurator.

“Let's Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata.


Etichete:

ONG , comunitate , voluntariat , ecologie , voluntari , reciclare , ecologizare , curatenie , Let's Do It Romania , actiune civica

Evenimente conexe

Urmează în Braşov 5646

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe