Adaugă
Publicitate

Prezentare

Spiritul civic se învață încă de la vârste fragede. Elevii claselor primare de la Liceul Teoretic, Școala Generală nr. 2 si Școala Generală nr. 3 din Codlea vor dovedi aceasta în cadrul evenimentului “Junior-Cros”, organizat de Fundația Rafael.

Astfel, în cadrul unei competiții care îmbină caritatea și sportul, micuții se vor întrece în a le oferi bucurie beneficiarilor Fundației Rafael. Ca orice sportivi care se respectă, ei îsi vor găsi sponsori (de regulă din familie) care le vor oferi bani pentru fiecare tură alergată. Apoi, în funcție de numărul de ture pe care vor reuși să le facă, vor strânge o sumă ce va fi donată persoanelor cu dizabilităti. Pentru a conștientiza profunzimea și utilitatea gestului caritabil, specialiștii și voluntarii fundației au trecut prin fiecare clasă și le-au povestit copiilor ce înseamnă dizabilitatea și cum ar fi de folos să ne purtăm în relația cu persoanele cu dizabilități.

Atât conducerile instituțiilor de învătământ, cât și învățătorii și profesorii de sport au fost de la început foarte încântați să participe la acest proiect al fundației, dar nimic nu se compară cu entuziasmul cu care copiii au primit vestea crosului caritabil. Întregul eveniment e un semn că civismul se naște în familie, se dezvoltă în școală și devine evident în relațiile interumane de calitate.

Informatii / Rezervari la nr. tel. 0761200975; 0268 250538


Etichete:

cros , Codlea , Fundatia Rafael , Liceul Teoretic , Junior Cros

Contact

Organizator:

Fundatia Rafael - Codlea

Codlea, Str. Libertatii, nr. 22A

0268250538


Loc de desfășurare:

Codlea, Brasov, cod 505100, Str. Closca, nr. 26 (intrare din str. Nicolae Balcescu)

0268252932

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe