Adaugă
Publicitate

Prezentare

In Anul European al Voluntariatului, premiem voluntari, organizatii, proiecte si prieteni in cadrul unicului eveniment judetean de profil, Gala pentru Supervoluntari, editia a III-a, organizat de Asociatia Colors si partenerii sai si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov.

Ca si la editiile trecute Gala pentru Supervoluntari promoveaza voluntariatul comunitar si premiaza voluntarii, proiectele si sustinatorii acestora, care s-au implicat in comunitate, in judetul Brasov, pe parcursul anului 2011. Organizatii neguvernamentale, institutii publice, institutii scolare, dar si grupuri informale si firme care au programe de voluntariat corporatist sunt asteptate sa aplice in cadrul competitiei, completand una sau mai multe din cele 13 categorii grupate in sectiunile voluntari, organizatii si proiecte, prieteni, pe site-ul supervoluntari.ro. Termenul limita pentru inscrieri este 8 noiembrie.

« Noutatile acestui an sunt o categorie destinata voluntarilor cu idei, unde dorim sa premiem ideile inovatoare ale voluntarilor privind rezolvarea unor probleme din comunitate, precum si o categorie destinata programelor de voluntariat corporatist. » a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Si in acest an organizatiile isi vor putea sustine voluntarii nominalizati pentru categoria cel mai simpatic voluntar, votandu-l online, pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors, din 15 noiembrie. Evenimentul de premiere va avea loc in 30 noiembrie, incepand cu ora 18, la Centrul Cultural Reduta.

Pentru informatii legate de Gala pentru Supervoluntari 2011 ne puteti contacta la telefon 0745-052151 sau email .

Gala pentru Supervoluntari Brasov este un eveniment organizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov, in parteneriat cu Centrul Cultural Reduta, Reteaua CAN, Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, Iubesc Brasovul, Exact Media, Simple Mind, Madstel Impex SRL, stiribrasov.ro, codlea-info.ro, Kiss FM.

Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a face fata provocarilor vietii actuale, implementand proiecte educationale si de voluntariat pentru timpul liber si vacante, destinate copiilor, tinerilor si varstnicilor din Brasov si Sibiu. Mai multe gasiti pe www.plinideidei.ro.


Etichete:

Centrul Cultural Reduta , ONG , comunitate , voluntariat , Gala , Asociatia Colors , asociatie , Gala pentru Supervoluntari , Fundatie , actiune civica

Contact

Organizator:

Asociatia Colors

Brasov, str. Mircea cel Bătrân, nr. 4

0745052151 Claudia Popa - presedinte


Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 5600

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe