Adaugă
Publicitate

Prezentare


La câteva luni de la debutul proiectului „Proactivi pentru Gârcini”, vă invităm la primul eveniment al echipei, care va avea loc vineri, 27 mai, începând cu ora 13:00 în Săcele, pe Str. Barajului. nr.49 (în curtea Școlii Gimnaziale nr. 5). Expoziția Photovoice „9000 de suflete, un singur scop: dorința noastră de mai bine!” cuprinde fotografii realizate de tinerii din comunitate, în urma vizitelor în cartier. Fotografiile surprind realitățile zonei și sunt însoțite de mesaje reprezentative construite de tinerii și voluntarii implicați în proiect.

Această expoziție este primul eveniment de acest gen din cartierul Gârcini, astfel, prin fotografiile expuse atragem atenția asupra problemelor din cartier, îndemnăm localnicii și autoritățile locale la acțiune. În același timp, transmitem și faptul că suntem dornici să participăm la implementarea soluțiilor în parteneriat cu instituțiile din municipiul Săcele.

Așadar, elevi, părinți, profesori, lideri locali, consilieri, reprezentanți ai autorităților și ONG-urilor locale, precum și alți localnici sunt invitați să descopere prin fotografii și din discuțiile cu tinerii, o parte semnificativă a cartierului Gârcini! Iar începând cu ora 13:30 am pregătit o scurtă „expediție” în cartier.

Pentru confirmări sau informații suplimentare:

www.garcini.ro sau www.facebook.com/ProactivipentruGârcini/

Contact

Organizator:

Proactivi pentru Gârcini

Săcele, str. George Moroianu, nr. 17


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

La 13 km de Brasov, in directia Bucuresti.

0268276164

Urmează în Braşov 6391

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe