Adaugă
Publicitate

- intre 12:00 si 19:00 Program complet

Actiune civică

Piaţa Sfatului

Hospice

Imbunatățește Sesizează

1289 0

Prezentare

"Corul Inocentilor" este o expozitie inedita de figurine de ceramica care va avea loc in perioada 20-26 iunie 2011, in Piata Sfatului, intre orele 12-19. "Corul inocentilor” soseste la Brasov pentru a inalta o ruga dedicata copiilor care se confrunta direct cu durerea si acceptarea unui diagnostic de boala incurabila.

Banii stransi in cadrul expozitiei vor acoperi parte din costurile de ingrijire paliativa specializata pentru un numar de 180 de copii beneficiari.
Zilnic, este organizata o tombola astfel incat un numar de 10 donatori vor avea sansa de a-si alege o miniatura din cele expuse.

Vom expune, impreuna cu voluntarii, 5.000 de figurine de ceramica in Piata Sfatului, intr-o manifestare care se vrea a fi o modalitate de strangere de fonduri pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro musculare, malformatii congenitale ingrijiti la Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

"Acest proiect doreşte a fi o platforma de susţinere, un ajutor, in primul rand financiar, pentru copiii cu dizabilitaţi. in al doilea rand, unul de sprijin moral pentru copii şi familie şi, in al treilea rand, poate fi un experiment de imbinare a simţului artistic cu cel civic şi cel caritabil", declara Andrei Pandea Antonescu- artistul care a realizat expoziţia "Corul Inocenţilor".

Fundaţia HOSPICE Casa Sperantei este prima organizaţie de caritate din Romania avand misiunea ingrijirii bolnavilor incurabili in faze avansate şi terminale, in special bolnavi de cancer. Serviciile hospice sau "ingrijiri paliative specializate" contribuie la imbunataţirea calitaţii vieţii bolnavilor incurabili prin tratamentul durerii şi a celorlalte simptome asociate, suport psiho-emoţional, social şi spiritual. Serviciile noastre sunt gratuite şi se adreseaza populaţiei din Brasov, judetul Brasov si Bucuresti.

Credit fotografie photodesign.ro / Stelian Pavalache.

Contact

Organizator:

Hospice

Str. Sitei nr. 17A, Brasov 500074

Tel.: 0268 474 405, 0268 470 495, 0372 730 114


Loc de desfășurare:

Centrul vechi al oraşului.

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe