Adaugă
Publicitate

Prezentare

Daca ai multa iubire de oferit dar si dorinta de a primi, alege-ti cel mai bun prieten in 24 Septembrie 2011 in curtea Cabinetului Health Vet de pe str. Alexandru Ioan Cuza nr.24 ( langa spitalul Marzescu), Brasov. Intalnirea dintre tine si animalutul care iti va inveseli viata se va face intre orele 10.00-15.00 si va fi mijlocita de Asociatia pentru Protectia Animalelor ANU-Animal Need Us si cabinetul Veterinar Health Vet.

Vei gasi acolo un sufletel de pisica sau caine, mai mare sau mai mic, cu carnet de sanatate care de abia asteapta sa te cunoasca si sa-ti ofere bucurie.
Vor fi disponibili pentru adoptie aproximativ 40 catei si 30 pisici, cu varste incepand de la 6 saptamani.
Ne bucuram daca vii sa adopti sau doar sa privesti dar ti-am multumi enorm daca ai ajuta cu donatii de mancare sau bani pentru vaccinuri sau sterilizari pentru animalele fara stapan. De asemenea te poti oferi sa ajuti fizic, facand voluntariat pentru ingrijirea acestor animale sau oferind cazare temporara pentru ele, pana la adoptie (pa baza unui contract).
Sunt atatea moduri in care poti ajuta, e imposibil sa nu existe ceva ce poti face chiar tu!

 


Etichete:

ONG , voluntariat , asociatie , adoptii animale , Animals Need Us Brasov

Contact

Organizator:


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe