Adaugă
Publicitate

Prezentare

Eveniment adoptii animale fara stapan si donatii de mancare si bani pentru sterilizari, vaccinuri, tratamente.

Intalnirea dintre tine si animalutul care iti va inveseli viata se va face in data de 11 iunie a.c., intre orele 10.00-15.00 si va fi mijlocita de Asociatia pentru Protectia Animalelor ANU-Animal Need Us si cabinetul Veterinar Health Vet.

Daca ai multa iubire de oferit dar si de primit, alege-ti cel mai bun prieten in curtea Cabinetului Health Vet, de pe str. Alexandru Ioan Cuza nr.24 ( langa spitalul Marzescu), Brasov.

Vei gasi acolo un sufletel de pisica sau caine, mai mare sau mai mic, vaccinat si cu carnet de sanatate care de abia asteapta sa te cunoasca.
La cabinetul Health Vet te vor intampina cu drag cei de la ANU-Animal Need Us si te vor ajuta sa adopti animalutul potrivit pentru tine.
Ne bucuram daca vii doar sa privesti dar ti-am multumi enorm daca ai ajuta cu donatii de mancare sau bani pentru vaccinuri sau sterilizari pentru animalele fara stapan.
Ne vedem curand!


Etichete:

ONG , asociatie , adoptii animale , Animals Need Us Brasov , Health Vet

Contact

Organizator:


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5633

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe