Adaugă
Publicitate

Prezentare

În comuna Holbav există aproximativ 130 case locuite neelectrificate. În aceste case care se află pe dealurile din comuna Holbav nu locuiesc doar bătrâni, ci și aproximativ 50 de copii care merg pe jos 5-7 km zilnic până la școala din sat în condiții extrem de dure. Odată întorși acasă, sunt nevoiți să își facă temele și să învețe la lumina lămpii. Ei sunt foarte conștiincioși, lipsind de la școală doar atunci când ploile sau ninsorile puternice nu le permit deplasarea până în sat.

Realizam aceasta campanie de strangere de fonduri cu speranta ca si alte persoane vor fii sensibilizate de acesta situatie, va invitam sa fim umani si sa ne implicam pentru ca situatia acestor copii sa se schimbe!

In cadrul evenimentului veti avea parte de un concert extraordinar la pian si licitatie de obiecte. De asemenea cei cu inima mare pot realiza donatii catre asociatie. Sumele stranse vor fi folosite pentru sustinerea Programului "Prevenirea abandonului scolar".


Etichete:

asociatie , Times pub , Asociatia Sprijin si Dezvoltare , ASD , eveniment caritabil , Daruieste un zambet

Contact

Organizatori:

Times pub

B-dul Eroilor nr. 17, Brasov (subsol cladirea Modarom)

0736737373


Asociatia Sprijin si Dezvoltare

Brasov, str. Victor Babes, Nr. 36, Camera 10, Et. 1, cod postal 500073


Loc de desfășurare:

B-dul Eroilor nr. 17, Brasov (subsol cladirea Modarom)

0736737373

Urmează în Braşov 6300

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe