Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Prin proiectul ‚Dă un telefon’ încercăm să educăm tânăra generație în spiritul conservării și protejării mediului în care trăim și totodată să acoperim parte din costurile de funcționare ale HOSPICE Casa Speranței.
Ca în fiecare proiect pe care îl desfășurăm, contăm pe sprijinul comunității! 

Fundația HOSPICE Casa Speranței și Greentronics vă invită să reciclați telefoanele uzate și astfel veți contribui la creșterea calității mediului în care trăim. Prin acest parteneriat ne-am propus sa colectăm lunar un număr de 1000 de telefoane uzate, valoarea acestora acoperind costurile pentru 15 zile de internare în unitatea cu paturi-pediatrie.

Reciclarea telefoanelor mobile este un lucru extrem de important și la îndemână pentru protejarea mediul înconjurător, necesarul de materii prime pentru producerea de noi dispozitive fiind redus semnificativ.

Vă invităm sa fiti parte din proiectul nostru:

  • Spuneți despre această acțiune prietenilor, colegilor, partenerilor!
  • Permiteti amplasarea la sediul companiei Dumneavoastră a unei urne de colectare (40x20x16cm) a telefoanelor și accesoriilor
  • Să colectaţi telefoanele şi sa le depuneti la:
    - sediul Fundatiei, str. Sitei nr.17A, Brasov sau Calea Calarasilor 109
    - Primaria Brasov, Centrul de Informare pentru Cetateni, B-dul Eroilor 8
    - Castelul Bran

Fundaţia HOSPICE Casa Speranței este prima organizaţie de caritate din România având misiunea îngrijirii bolnavilor incurabili în faze avansate şi terminale, în special bolnavi de cancer. Serviciile hospice sau "îngrijiri paliative specializate" contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii bolnavilor incurabili prin tratamentul durerii şi a celorlalte simptome asociate, suport psiho-emoţional, social şi spiritual. Serviciile noastre sunt gratuite şi se adresează populaţiei din Brașov, județul Brașov și București. 

Greentronics Srl. este o companie romano-austriacă, specializată în reutilizarea echipamentelor de telecomunicatii și IT, precum și în reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Experiența austriacă în acest domeniu precum și participarea activă a companiei în cadrul mai multor proiecte europene, pe tema reducerii impactului deșeurilor electrice și electronice asupra mediului, conferă Greentronics toate atuurile necesare pentru a deveni unul dintre liderii acestei industrii în țara noastră.

Contact

Organizator:

Hospice

Str. Sitei nr. 17A, Brasov 500074

Tel.: 0268 474 405, 0268 470 495, 0372 730 114


Loc de desfășurare:

Str. Sitei nr. 17A, Brasov 500074

Tel.: 0268 474 405, 0268 470 495, 0372 730 114

Urmează în Braşov 6309

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe