Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia Eurocarta a lansat la 1 iunie 2011, de ziua copilului,campania “Prichindeii savureaza!” Aceasta este un proiect pilot implementat in colaborare cu Slow Food International, Hornbach si Asociatia Educatoarelor din Romania si se desfasoara in Brasov.

Obiectivul campaniei este constientizarea responsabilitatii si legaturii interdependente dintre copii, parinti, hypermarketuri si comunitatea locala pentru crearea unui mediu sanatos.
Pe 7 octombrie 2011, Asociatia Eurocarta va incepe implementarea unor activitati bilunare, concentrate pe ateliere de educatia gustului, vizite la producatori si de la producatori din zona Brasovului, precum si sesiuni de gatit pentru copii si parinti la Palamari’s Cultural Center si la sediile partenerilor proiectului.

Organizatori: Asociatia Eurocarta in cooperare cu Slow Food International, Hornbach, Asociatia Educatoarelor din Romania, Gradinita Junior Nr 26


Etichete:

copii , educatie , asociatie , EUROCARTA , Palamaris

Contact

Organizator:

Eurocarta

Brasov, Bd. Grivitei 73-75,cod postal 500198, e-mail: eurocarta2003@yahoo.com

0268415475


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5497

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe