Adaugă
Publicitate

Prezentare

Legume frumoase in culoare si forma, fructe pline de prospetime, cereale, lapte... nenumarate alimente care le cumparam dupa frumusete, dupa mofturi... dar cu ce pret? Stim ce mancam? Stim cum sunt produse aceste lucruri. Daca noi ne gandim la sanatatea noastra si a celor din jur, macar sa ne gandim la cea a copiilor nostri. Exista corporatii care se gandesc doar la castig, distribuind produsele pe piete cum ar fi Romania (nu numai). Sunt lucruri care se intampla sub nasul nostru, lucruri de care nu stim dar care iarasi ne influenteaza. Greenpeace a inceput o campanie impotriva organismelor modificate genetic. Dureaza cateva minute sa rasfoiesti analizele facute si prezentate in site-ul www.greenpeace.ro Imi aduc aminte de o melodie "If you tolerate this, then your children will be next" de Manic Street Preachers  
Omul începe să corecteze natura. În laboratoarele de inginerie genetică, somonii sunt umflaţi până la dimensiuni de opt ori mai mari decât mărimea lor iniţială, iar anumitor soiuri de porumb li se măreşte rezistenţa la dăunători prin intervenţii genetice. Justificările enunţate de ştiinţă şi economie sunt reprezentate de „carenţe” ale naturii şi de foametea mondială.

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe