Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sambata, 12 martie 2011, intre orele 10:00 si 14:00 organizam un eveniment de adoptii caini si pisici. Evenimentul este organizat in colaborare cu Cabinetul Veterinar Health Vet din Brasov, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 24 ( langa spitalul Marzescu).
Vor fi apoximatin 30 caini si 10 pisici disponibili pentru adoptie, toti avand carnet de sanatate. Animalele vor fi date spre adoptie pe baza unui contract de adoptie, cele care nu isi vor gasi stapani in cadrul evenimentului se vor intoarce inapoi in adaposturile temporare oferite de voluntari sau de prietenii acestora pana la gasirea unui camin.

Brasovenii sunt invitati sa ne viziteze, fie ca vor sa adopte un animal, fie ca vor sa ne cunoasca activitatea sau chiar sa doneze mancare uscata sau o conserva pentru animalele noastre.
Va asteptam cu drag, in curtea Cabinetului Veterinar Health Vet din Brasov.
Asociatia pentru Protectia Animalelor ANU – Animals Need Us Brasov, Alina Ghica

Asociatia pentru Protectia Animalelor ANU – Animals Need Us din Brasov este o organizatie non-guvernamentala care a fost infiintata anul acesta, dupa ce timp de un an a activat ca un grup de voluntari, fara personalitate juridica. Asociatia este formata din 15 membri activi, toti fiind voluntari.

Obiectivele principale ale asociatiei sunt gasirea de familii adoptive animalelor abandonate care ajung un custodia noastra, precum si sterilizarea animalelor comunitare.


Etichete:

ONG , asociatie , actiune civica , adoptii animale , Animals Need Us Brasov

Contact

Organizator:


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5672

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe