Adaugă
Publicitate

Prezentare

Sambata, 27 martie, pe Colinei Universitatii Transilvania are loc o actiune de ecologizare "Turnirul Colinei" organizata in contextul sarbatoririi a 775 de ani de la prima atestare documentara a orasului Brasov.

Actiunea Turnirul Colinei doreste sa atraga atentia asupra importantei conservaii unuia din elementele care definesc identitatea orasului: vegetatia bogata. Din cauza indiferentei, ignorantei sau rea vointei aceasta mostenire seculara este in pericol. Inauguram seria actiunilor dedicate atestarii documentare cu ecologizarea Colinei Universitatii, locul din care poti avea o priveliste atotcuprinzatoae a orasului. in mod simbolic, vrem sa transmitem ca lucrurile trebuie privite in ansamblu si in perspectiva momentelor viitoare. Nepasarea recurenta duce la efecte daunatoare in istoria verde a orasului. Brasovenii sunt chemati sa se alature acestei actiuni incepand cu ora 9,30 pe Colina Universitatii, Corpul C. Pentru alte informatii accesati: 34life.org/v2/2010/03/turnirul-colinei "34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale. Suntem convinsi ca dincolo de a fi un termen la moda,"Eco" este mai presus de toate o stare de spirit, un manifest zilnic. stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa." - Asociatia 34life Actiunea este organizata de Asociatia 34life in colaborare cu Primaria Municipiului Brasov, Universitatea Transilvania, Centrul Pilot de Voluntariat Brasov.

Contact

Organizator:

Asociatia 34life

Brasov, Bulevardul Alexandru Vlahuta nr.10, International Trade Center, Birou D8

0723237870


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5565

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe