Adaugă
Publicitate

Prezentare

Projects Abroad România, în parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor Brasov, vă invita la a II-a ediţie a spectacolului de caritate "Iubind dăruieşti, Dăruind primeşti".

Evenimentul va avea loc vineri, 18 Martie, de la ora 19, în Sala de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor Braşov şi are drept scop strângerea de fonduri pentru membri Centrului Educational de Reabilitare Bradet. Spectacolul va fi susţinut de către membrii trupelor de teatru ale Projects Abroad: Black Juice si Scoala 27, de interpreta Rayana Jijie precum şi de solisti vocali ai Studioului de Muzica Gaudeamus ai Casei de Cultura a Studentilor Brasov.

De asemenea, Step in2 Salsa Dance School si Trupa Exotic Dreams vă vor încânta cu demonstraţii de diferite genuri de dans.


Etichete:

teatru , educatie , dans , spectacol , caritate , studenti , muyica , Casa de Cultura a Studentilor , Projects Abroad , Step in2 Salsa , Exotic Dreams

Contact

Loc de desfășurare:

Memorandului, in cladirea Cantina Studenteasca

0268471884

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe