Adaugă
Publicitate

Prezentare

Asociatia Pentru Dezvoltare Durabila si Integrare Profesionala (ADDIP) organizeaza o serie de sesiuni interactive despre Constientizarea de sine, Constientizarea emotiilor, Autocontrol, Comunicare eficienta si Rezolvarea conflictelor, Stabilirea unui Plan personal de Dezvoltare, urmate de sesiuni individuale de coaching- optional.

Ati observat ca cele mai multe anunturi de angajare au de a face cu abilitatile de relationare si comunicare? Cu siguranta ati observat si ca multe din provocarile de acasa sau serviciu au mult de a face cu... abilitatile de comunicare si relationare! De ce nu cu IQ-ul nostru? Au oare legatura cu cine suntem si emotiile noastre? Ce facem cu emotiile noastre? De unde vin reactiile noastre necontrolate? Cum le identificam si le tratam pe ale celorlalti? stim totul despre noi?Toate acestea vor fi abordate pe larg intr-un Workshop de Inteligenta Emotionala.

Program:

  • vineri, 20 mai, intre orele 17:30-20:30
  • sambata 21 mai, intre orele 9.30-16.30

Workshop-ul se organizeaza la Hostel Adabelle, Str. Pietii nr. 5 (Vis a vis de Teatrul Dramatic).

Pret: 60 RON/ persoana. Pretul include suportul de curs, pauzele de cafea si masa de pranz. Sesiunile individuale de coaching sunt optionale si se platesc separat- 40 ron/ 2 sedinte de coaching a cate 1.30 ore fiecare.

AVANTAJE: Posibilitatea reala de a fi mai inteligent emotional, mai echilibrat si matur social dar si o Diploma de Participare.

Pentru inscriere: Trimite un email la adresa . Ti se vor trimite mai multe informatii despre modalitatea de plata in cont bancar (locurile sunt limitate!) precum si formularele de evaluare care trebuie completate inainte de inceperea Sesiunilor.


Etichete:

workshop , dezvoltare personala , ADDIP , Coaching , hotel Adabelle

Contact

Organizator:

ADDIP Brasov

Str. Jepilor nr. 4, Brasov

0368446197; 0754049636


Loc de desfășurare:

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe