Adaugă
Publicitate

recomandat

Prezentare

Cum a fost la TEDx Piata Sfatului?
Pentru cei care au doar asteptari, pentru cei care stiu doar sa comenteze sau stiu doar sa "sustina" prin like-uri si share-uri, pentru cei care gasesc tot timpul motive pentru a nu se implica, a nu participa, a nu analiza, invata s.a.m.d. nu am ce sa va zic, ce sa va arat, sunteti o cauza pierduta pentru mine si sper,sincer, ca lucrurile pe care le-am scris sa va deranjeze atat de tare incat sa evitati pe viitor acest site. Pentru ceilalti, nu aveti nevoie sa va explic cum au stat lucrurile la TEDx Piata Sfatului, ci va sugerez sa participati pe viitor la astfel de evenimente, macar pentru o analiza personala. 

 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-1
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-jeremy-allan-hawkins
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-werner-braun
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-cristian-macedonschi
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-laurentiu-ungureanu
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-11
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-01
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-02
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-eric-glider
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-angela-dobrescu
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-maximilian-munteanu
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-claudia-suhov
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-sorin-peligrad
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-2
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-anca-gansca
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-krizbai-timea
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-robert-g-elekes
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-3
 • tedxpiatasfatuluibrasov-iubescbrasovul-03

TEDx conferinţa inspiraţională de talie globală vine pentru prima dată la Braşov pentru a-i cuceri pe braşoveni! Centrul Cultural Reduta va găzdui pe data de 30 iunie 2012 evenimentul care va purta numele de TEDx Piaţa Sfatului, iar intrarea va fi liberă pentru toţi cei doritori să participe.

Conferinţa, care se doreşte a deveni o tradiţie în Braşov, va avea ca focus discuţii despre inovaţiile din educaţie şi proiecte educaţionale incitante adaptate nevoilor de noutate şi schimbare atât de resimţite în sistemul clasic.
Iată câţiva dintre spărgătorii de gheaţă al primului eveniment TEDx braşovean:
Jeremy Allan Hawkins este un critic şi poet American născut la New York. El este un almunus al Programului US Fulbright din România şi al Programului New York Teaching Fellows. Munca lui a apărut recent în publicaţii ca Harvard Review, Tin House, Pleiades, Salamander, pe lângă multe altele. În prezent predă la Universitatea din Strasburg.
Jeremy ne va ţine de poveşti pe tema : „Închisoarea, Poezia, Emanciparea”.

La 22 de ani Claudia Suhov a fondat BOKO, o companie de evenimente educative pentru copii şi părinţi. Din luna septembrie 2011 dezvoltă şi creează evenimente şi programe educative prin BOKO şi NextSteve. Evenimentele şi programele BOKO sunt ȋn curs de dezvoltare ȋn diverse oraşe din ţară. NextSteve a fost premiată pe 23 martie de Junior Achievement România cu titlul de “Compania Anului 2012” şi merge ȋn etapa internaţională la Europe Enterprise Challenge ȋn Skopje, Macedonia, pe data 4 - 6 iulie.
Discursul Claudiei va aduce puţin show în vieţile noastre cu tema sa: “Edutainment - Educaţie prin spectacol”.

Sorin Peligrad poate fi numit un formator de formatori. A livrat training-uri mai ales în zona de comunicare: Public Speaking, Body Language şi NLP, dar şi ȋn zona antreprenorială, inclusiv prin proiecte POSDRU. A fost speaker la mai multe conferinţe, inclusiv la 11even 2011 şi a susţinut multe conferinţe de dezvoltare personală.
Sorin îşi va baza discursul pe o temă cu care este foarte familiar, denumită : “Acum eşti un Super Speaker”.

Alţi vorbitori: Eric Glider, Krizbai Timea, Laurentiu Ungureanu, Maximilian Munteanu, Otto Schnelzer, Robert G. Elekes, Angela Dobrescu, Cristian Macedonschi, Werner Braun, Anca Gansca,

TED este o organizaţie non-profit devotată răspândirii ideilor ce merită împărtăşite, ce a luat amploare acaparând întreaga lume. Aceasta a pornit ca o conferinţă care aduce împreună idei şi minţi briliante din domeniul Tehnologic, al Entertainmentului şi Designului, dar care şi-a lărgit orizonturile odată cu evoluţia sa în timp.

Mai multe detalii despre eveniment le puteţi găsi pe site-ul http://www.tedxpiatasfatului.ro/, iar despre organizaţie pe www.ted.com.


Etichete:

educatie , Centrul Cultural Reduta , conferinta , TED , TEDx , TEDxPiataSfatului

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Apollonia Hirscher, nr. 8, Brasov, cod postal 500025

0268419706

Urmează în Braşov 6122

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe