Adaugă
Publicitate

Prezentare

Intalnirile Seri Pozitive vin si in Brasov. Ne deschidem portile cu prima tema abordata de Daniela Ciobotar, trainer, coach si psiholog, La unison cu sinele meu, tema ce-si propune sa discute despre teorii simple si practice de reintoarcere la sinele noastru, la adevaratul EU din fiecare dintre noi si care ne ofera solutii de a iesi din umbra egoului.

Intr-o lume atat de agitata si de stresata, Seri Pozitive isi propune sa creeze un cadru in care brasovenii sa se simta liberi si sa se simta confortabil si care sa abordeze teme din domenii diverse, teme sustinute de oameni cu experienta care au reusit sa schimbe ceva in viata lor, in bine. Fiecare dintre noi suntem un exemplu si avem ce sa-i invatam pe ceilalti, de aceea cred ca un mediu in care sa ne cunoastem si sa cunoastem povesti incredibile este necesar pentru brasoveni. Intr-o lume a lui TREBUIE, noi creem o lume pozitiva, o lume care sa ne incarce cu energie pozitiva cat sa ne ajute sa facem acele schimbari pozitive pentru a avea viata la care visam.

Intalnirile au loc intr-o zi de marti, de la 18.30-20.30 in mai multe orase ale tarii, tocmai pentru ca noi credem in puterea colectiva.

Intrarea se face pe baza de donatie, donatia minima fiind de 20 lei. Avem si premii pe care le oferim celor care vin alaturi de noi, premii ce le pot castiga la Tombola Serii.

Inscrieri pe http://schimbarepozitiva.ro/la-unison-cu-sinele-meu/

Te asteptam cu drag!

Contact

Organizator:

Asociatia Schimbare Pozitiva

Brașov, str. Str. Calea Dorobantilor, nr. 76

0742771210


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brasov, str. Latina, nr. 15 (Schei, aproape de statia Tocile)

0372741745 si 0732161729 Anca Gânscă

Urmează în Braşov 6369

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe