Adaugă
Publicitate

de la 17:30 Program complet

Conferinţă, Seminar

Braşov Business Park

gratuit. Necesita inscriere.

0740075710

Imbunatățește Sesizează

1107 0

Prezentare

Burcash-Managementul Banilor, primul program independent de educatie financiara din Romania va ofera gratuit seminarul „Cele 8 decizii care iti marcheaza viata financiara”. Evenimentul va avea loc vineri, 12 aprilie 2013, incepand cu orele 17:30, la Brasov Business Park.

Accesul la eveniment este gratuit, tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti pe site-ul www.burcash.ro/evenimente.
Workshopurile si seminariile de educatie financiara organizate de Burcash-Managementul Banilor au rolul de a-i face pe oameni sa constientizeze necesitatea unor schimbari esentiale in comportamentul lor financiar. Cu peste 2500 de participanti la sesiunile de workshop si training, acest program influenteaza pozitiv comportamentul financiar a peste 5000 de persoane.

Autor a numeroase articole in reviste de specialitate, Eusebiu Burcas este membru al Consiliului Director al AMCOR, membru al ISMM, AMA si HR Club. Din 2006 Eusebiu a sustinut prezentari la importante evenimente, printre care si TEDx, Business Days, Business Edu, Conferinta Nationala a Directorilor de Vanzari, Conferinta JCI.

Organizator: Burcash-Managementul Banilor


Etichete:

seminar , management , Brasov Business Park

Contact

Loc de desfășurare:

Str. Ionescu Crum nr. 1 cod postal 500446, Brasov langa (Canam Steel si Mobexpert)

Urmează în Braşov 5497

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe