Adaugă
Publicitate

Prezentare

In cadrul Programului de Promovare Economica si Ocupare a Fortei de Munca in Romania WBF/GTZ, Camera de Comert si Industrie Brasov prin Directia Invatamant Formare Profesionala organizeaza seminarul ” Fit 4 EU Accession ”. In cadrul programului WBF/GTZ – un program al cooperarii tehnice bilaterale, organizatiile implicate sunt: Ministerul Federal pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (BMZ) Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica (GTZ GmbH) Camera de Comert si Industrie a Romaniei Seminarul se va desfasura in perioada 4-6 iulie 2006 la sediul Camerei de Comert si Industrie din Brasov si va fi sustinut de dr. Peter Hohenemser din Germania. Programul seminarului va cuprinde:
  • Ziua 1 – Accesarea fondurilor structurale Privire de ansamblu asupra liniilor directoare ale UE si aspecte financiare. Studiu de caz: Bavaria
  • Ziua 2 – De ce reglementarile UE si consecintele acestora pentru IMM-uri Reglementari privind produsele Politicile privind protectia mediului inconjurator
  • Ziua 3 – Instrumentele de management pentru IMM-uri Analiza status-ului si analiza SWOT Managementul calitatii
Camera de Comert si Industrie Brasov       B-dul. M.Kogalniceanu Nr. 18-20, 500173 Brasov Romania   Tel: 0268 41.23.57; 0268 41.29.64 Fax: 0268 47.73.33   www.ccibv.ro      Recomandare:

Urmează în Braşov 5603

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe