Adaugă
Publicitate

intre 17:30 si 19:30 Program complet

Conferinţă, Seminar

Hotel Coroana Brasovului

Asociatia House of Angels

aproape gratuit. vezi prezentarea

Imbunatățește Sesizează

1264 0

Prezentare

Cu ocazia sarbatorii de Paste, miercuri, 13 aprilie 2011, de la ora 17:30 şi 19:30, la Hotel Coroana Brasovului, Lorand Soares-Szasz, business coach si trainer la firma Coaching4You, in colaborare cu Asociata House of Angels Brasov, organizeaza in 13 Aprilie un seminar de comunicare adresat persoanelor interesate de dezvoltarea unor abilitati de comunicare eficienta la nivel personal si profesional. Accesul la acest seminar se va face pe baza de alimente, rechizite scolare si alte articole de uz curent. Toate aceste articole vor fi date, in apropierea Pastelui, catre 10 familii cu situatie financiara precara din Brasov.

Seminarul se adreseaya persoanelor interesate de domeniul comunicarii, atat la nivel personal cat si la nivel profesional, precum si urmatoarele grupuri profesionale:

 • oameni de afaceri
 • tineri profesionisti
 • studenti proaspat absolventi

Participarea la seminar se va face pe baza inscrierii si aducerea unuia dintre cele 3 pachete mentionate mai jos, pachete care vor fi directionate catre cele 10 familii defavorizate implicate in acest proiect:
PACHET 1: 1kg orez, 1 pachet de paste, 1 pachet de cereale, 1l de ulei, 1l de lapte, 1 caiet de matematica/ romana + 1 pix, 1 sampon, 1 ciocolata
PACHET 2: 1kg cartofi, 1 kg zahar,1 cutie de unt/margarina, 1l de suc, 1 pasta de dinti, 1 creion + radiera, 1 cutie de bomboane
PACHET 3: 1 kg faina de grau/ de porumb; 1 kg sare; 1 kg de fasole (boabe); 1 l de sos de rosii; 1 kg de mere; 1 kg ceapa; 1 pateu (de pui sau vegetal); 1 sapun; 1 stilou; 1 cutie de biscuiti; 1 cutie de napolitane
Acesta este minimul necesar pentru a putea participa la seminar. Daca participantii vor dori sa ofere mai mult sau mai multe bucati/kg/l vor fi incurajati sa o faca. Vor fi acceptate si alte ajutoare care nu se regasesc in listele de mai sus.

Pentru a va inscrie la eveniment va rugam sa ne scrieti la: sau sau la telefon 0742.22.52.39 - Mihaela

IMPORTANT : La inscriere va rugam sa mentionati numele dumneavoastra, contact - adresa de e-mail, telefon, ora la care doriti sa participati, pachetul pe care il veti aduce si daca puteti aduce articole suplimentare )

Ai 8 motive pentru a participa la acest seminar

 1. O sa inveti cum sa detectezi o persoana care minte inainte sa deschida gura
 2. O sa inveti cum sa iti imbunatatesti creativitatea si memoria
 3. O sa inveti cum sa obtii ce iti doresti cu ajutorul a doua cuvinte
 4. O sa inveti cum sa manipulezi persoana cu care comunici
 5. O sa inveti cum sa identifici cele trei cai de comunicare (VAC)
 6. O sa inveti cum sa te folosesti de comunicare pentru a avansa in cariera
 7. O sa inveti cum sa imbunatatesti atmosfera in firma cu ajutorul comunicarii
 8. o sa aduci un zambet in sufletul a 10 famili din orasul tau

Pentru a citi mai multe informatii despre familiile sustinute in cadrul acestui proiect puteti accesaacest link sau vizitati site-ul House of Angels www.caritabil.blogspot.com.


Etichete:

ONG , comunicare , seminar , asociatie , ajutor , hotel Coroana Brasovului , Asociatia House of Angels , Coaching , pr , Lorand Soares-Szasz

Contact

Organizator:

Asociatia House of Angels

Str Carpatilor nr.89, Brasov.

0268310644


Loc de desfășurare:

Str. Vasile Saftu nr.1, Braşov

0268513866

Urmează în Braşov 5540

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe