Adaugă
Publicitate

Prezentare

Seminar „Conştient” cu Alexandru Preda, duminică 17 aprilie, ora 17:00, la Ceainăria Open Heart din incinta Okian, la etaj, str. Mureşenilor, nr. 1.

Te invit cu bucurie la o întâlnire în care îţi poţi readuce aminte cine eşti în esenţă. Reamintirea poate să trezească frumuseţea şi utilitatea. De asemenea, ea te poate conduce către cunoaşterea scopului fundamental al vieţii tale. Seminarul va conţine atât momente de teorie, cât şi mici momente practice meditative. În finalul întâlnirii voi răspunde la întrebări, dacă ele vor exista, în măsura în care voi putea.

„În drumul către trezirea noastră, citind o carte, ascultând un discurs, participând la un seminar, vizionând un film, putem alege să adunăm informații pentru a deveni, pentru a ne forma... sau... putem să alegem să înlăturăm vechile informații, credințe, 'Trebuie'-uri, în scopul de a vedea momentul așa cum este, în scopul de a ajunge la liniște, la libertate.” - pasaj din „Bine ai venit!”

Despre Alexandru Preda

Îmi place să văd lumea dincolo de aparenţele ei. Pasiunea de a vedea dincolo de imaginea pe care ochii şi mintea o pot oferi a început încă din copilărie.

După terminarea liceului am absolvit A.S.E. şi, ceva mai tarziu, Psihologia. În anul doi de psihologie am luat contact din plin cu literatura din sfera dezvoltării personale şi spirituale şi am simţit că acesta este drumul meu. În următorii ani am început să susţin evenimente de genul seminariilor, workshop-urilor şi conferinţelor, iar anul 2014 a fost cel în care am fost inspirat să scriu prima mea carte pe care am numit-o „Bine ai venit!”. Aceasta este asemenatoare unei colecţii de insight-uri şi este scrisă în urma accesării unor stări profunde de linişte interioară.

În tot acest timp am continuat să lucrez cu mine însumi şi continui să o fac şi acum. Am ajuns la înţelegerea că este util şi frumos să trăim şi să învăţăm cum să trăim, simultan, mai ales având în vedere viteza cu care se schimbă ritmurile vieţii în prezent. Simt bucurie şi împlinire să împărtăşesc cu ceilalţi oameni ceea ce am dobândit şi cred că cel mai mare câştig al unui om este să se cunoască pe el însuşi.

„În timp ce cauţi miracole soarele se mişca pe cer” – citat din „Bine ai venit!”

Intrarea la seminar se face în baza unui tarif de 40 de lei. În acest tarif este inclusă o consumaţie de 10 lei şi un exemplar din „Bine ai venit!”. Plata se face la intrare.

Contact

Organizator:

Asociația Visum pentru Educație și Cultură

Brașov, str. Mihai Eminescu, nr. 50

0742143766


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

str. Muresenilor nr. 1, Brasov

0268477131,0268547367

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe