Adaugă
Publicitate

Prezentare

Un strop de relaxare în mijlocul săptămânii, la jumătatea lunii. Ţi-ar prinde bine, nu-i aşa?

Te invit la un atelier de artterapie conceput special pentru a te relaxa. Câteva ceasuri, ne vom regăsi liniştea desenând, pictând, meditând, realizând colaje şi impârtăşind din experienţa noastră.

De reţinut ca NU trebuie să ai talent la desen ca să participi la atelierul de artterapie. Aici nu vei învăţa să desenezi. Ne folosim de diverse tehnici din artele vizuale pentru a dobândi o stare de relaxare şi pentru a ne dezvolta creativitatea.

Nu trebuie să aduci nimic, vei găsi suficiente materiale aici.

Ce este artterapia?

Artterapia este o formă de terapie expresivă care prin utilizarea tehnicilor artistice (pictură, desen, colaj, modelaj etc.) îmbunătăţeşte starea de sanatate emoţională, mentală sau chiar fizică a celor implicaţi în procesul creativ.

Cui se adresează artterapia?

Practic, oricui. Artterapia poate fi folosită de persoane diferite pentru lucruri diferite: poate fi folosită atat ca metodă de terapie pentru cei care trec prin perioade dificile din viată (depresie, anxietate, singurătate), cât şi ca formă de relaxare, de explorare a resurselor proprii, de dezvoltare a creativităţii, de dobândire a încrederii în sine etc.

Atelierul are pe Strada Avram Iancu nr. 76

Data: Miercuri, 17 februarie de la ora 18.30

Durata atelierului: aproximativ 3 ore

Cea care vă va însoţi în această experienţă creativă: Raluca Robu, psiholog cu formare în Evaluarea şi Consilierea Experienţială a Adultului, Copilului, Cuplului şi Familiei în cadrul Societăţii de Psihoterapie Experenţială Română (SPER).

Pentru a vă rezerva un loc, înscrierile trebuie neapărat confirmate pe email sau la telefon 0368461958.

Contact

Organizator:

Centru de dezvoltare personală şi terapii complementare

Brașov, str. Avram Iancu, nr. 76

0368461958


Contactează realizatorul articolului

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Avram Iancu, nr. 76

0368461958

Urmează în Braşov 5766

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe