Adaugă
Publicitate

intre 18:00 si 20:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

ERAN Centre

PELLAMAR Cosmetics

intrarea este gratuită

Imbunatățește Sesizează

1963 3

Prezentare

Începutul verii vine cu o ofertă de sănătate, informație și prosperitate în viața ta. Pell Amar este conceptul de tradiție, 100% românesc, ce oferă produse dermato-cosmetice cu efect terapeutic, unice în lume.

La evenimentul de promovare poți afla tot ce dorești despre cea mai dinamică afacere de tip Network Marketing din România și cum poți deveni unul dintre primii parteneri/lideri din zona ta, cu beneficiile aferente.

Cum, când și unde? Braov (Echipa nr. 1 din România), 13 (zi cu noroc) iulie orele 18.00, Centrul de limbi străine ERAN.

Te așteptăm cu drag!
TEAM Tudor

  • MISIUNE

Misiunea echipei noastre este de a vă oferi cele mai bune, mai eficiente şi moderne produse dermatocosmetice, de îngrijire corporală, spa şi produse de îngrijire orală, utilizând esenţa celor mai de preţ daruri ale naturii, pământul şi apă, desăvârşind frumuseţea şi sănătatea dumneavoastră prin tonus, supleţe şi bună dispoziţie.

Produse cosmetice se vând pretutindeni, dar noi ne evidenţiem prin faptul că vindem produse şi servicii unice, fundamentate pe o filozofie iniţiată şi dezvoltată de prof. Dr. Ştefan Ionescu Călineşti în anii ’70 ai secolului trecut.

Produsele noastre sunt concepute şi create în România, cu un rafinament aparte, utilizând cele mai moderne şi utile principii active pentru a veni în sprijinul clienţilor noştri şi a le rezolva problemele create de înaintarea în vârstă, de factorii de mediu şi de condiţiile vieţii moderne. Farmecul produselor noastre este întregit de recipientele şi ambalajele cu o identitate vizuală proprie care scot în evidenţă unicitatea brand-ului. Investind constant în studii clinice de specialitate şi în cercetare, suntem permanent în contact cu cele mai eficiente provocări în domeniul frumuseţii şi antiîmbătrânirii.

De aceea, frumuseţea nu mai este doar o mască peste efectele vremii, ci este mai degrabă un echilibru care trebuie descoperit în mediul natural înconjurător. Fiecare produs al nostru conţine acea părticică din natură care va aduce revitalizarea de care aveţi nevoie, iar combinaţia componentelor sale va reda acea armonie dintre sănătate şi frumuseţe.

  • STRATEGIE

A trăi frumos şi sănătos este o filozofie care priveşte individul ca un întreg, trup, minte şi suflet. PELL AMAR COSMETICS îşi propune să transfere acest concept clienţilor săi. Învăţăm astfel să trăim zi de zi mai intens, mai frumos. Frumosul stă în modul de viaţă, în starea de spirit pozitivă, în sănătatea trupului şi a minţii. De aceea este bine să dăm valoare fiecărui detaliu, fiecărei clipe, la tot ceea ce ne înconjoară – PELL AMAR.

  • OBIECTIVE

Vă oferim o gamă variată de produse şi servicii pentru: prevenirea şi ameliorarea efectelor procesului de îmbătrânire - linia AMINOPOWER şi ADVANCED CONCEPT; produse pentru combaterea acneei - linia BIOACTIVE S ACNE; produse pentru îngrijire corporală - liniile ORGANIC SPA şi THERAPY; şi nu în cele din urmă - linia de îngrijire orală fără fluor.

SC PELL AMAR COSMETICS SRL este certificată ISO 9001 şi ISO 22716 GMP respectând cele mai exigente standarde de calitate.
Produsele noastre sunt concepute şi fabricate în România, atent studiate şi cercetate de către specialiştii noştri pentru a vă pune la dispoziţie soluţii practice adaptate la problemele specifice omului modern: bolile degenerative ale bătrâneţii, factorii de stres, şi condiţiile climatice.

Contact

Organizator:

PELLAMAR Cosmetics

Brașov, str. Str. Dr. Ionescu Călineşti, nr. nr. 14


Contactează realizatorul articolului

Radu Denie

0784408877

Trimite mesaj


Loc de desfășurare:

Brașov, str. N.D Cocea, nr. 5, et. 3

+40-268-470 387

Urmează în Braşov 5691

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe