Adaugă
Publicitate

intre 16:00 si 20:00 Program complet

Conferinţă, Seminar

Hotel Piatra Mare

participarea este gratuita

Imbunatățește Sesizează

1335 0

Prezentare

In zilele de 13-14 aprilie 2011, de la ora 15, la hotel Piatra Mare, din Poiana Brasov, are loc PLM National Conference 2011 - conferinta nationala a producatorilor si furnizorilor din industria romaneasca de automobile si echipamente industriale.
Eveniment organizat de ADA Computers - lider in implementarile Product Lifecycle Management pe piata romaneasca, in partneriat cu Siemens PLM Software.

"Get Ready for integrated development! " este invitatia adresata in acest an de catre organizatori, top managemerilor din industria romaneasca si aceasta pentru ca evenimentul are ca principal obiectiv prezentarea si solutiilor si metodologiilor privind corelarea investitiilor tehnologice cu dezvoltarea firmei. La conferinta sunt asteptati managerii de top - directori generali,administrativi, manageri tehnici, directori executivi, directori productie, manageri proiectare - din industria romaneasca auto si echipamente industriale.

Cu o durata de desfasurare de doua zile, evenimentul este structurat in trei sectiuni:

  • Sesiunea generala
    Dedicata prezentarii solutiilor si metodologiilor utilizate in industrie de Siemens PLM si aplicate in romania de ADA Computers
  • Sesiunea Gala Dinner
    Pentru premierea utilizatorilor solutiilor PLM din industria romaneasca
  • Sesiunea celor mai bune practici din industrie (customiozata pentru fiecare indsutrie in parte)
    Cuprinde ilustrarea trend-urilor si provocarilor, povestiule de succes si studiile de caz din cele mai cunoscute companii la nivel global si din Romania( Opel, General Motors, Fiat, etc.)

Inscrierile la PLM National Conference 2011 se realizeaza online,pe site-ul ADA Computers, prin completarea formularului de inscriere.
Participarea la toate sesiunile conferintei alaturi de serviciile de masa in regim ALL inclusive sunt incluse.


Etichete:

conferinta , software , Siemens , ADA Computers , PLM Software , PLM National Conference

Contact

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe