Adaugă
Publicitate

Prezentare

Open Doors este numele noului proiect, marca Inspire, in cadrul caruia IBM vine in sprijinul pasionatilor de IT gata sa isi inceapa cariera.

Vino in data de 25 iulie 2013 pentru a-i cunoaste pe reprezentantii companiei, implica-te activ in prezentarea pe care o vor sustine si arata-ti potentialul pentru internship-urile disponibile la IBM Delivery Center Brasov.

Vei avea posibilitatea de a afla ce presupune o cariera in cadrul companiei IBM, care sunt posibiltatile de dezvoltare si instrumentele de invatare, iar pentru a mentine prezentarea intr-un ritm antrenant, vei participa la cateva exercitii practice care iti vor dezvolta abilitati precum munca in echipa, creativitatea si comunicarea.

Daca ai cunostinte tehnice si vorbesti limba germana la nivel mediu sau avansat, inscrie-te la eveniment pe http://buzzcamp.ro/open-doors-ibm/ si nu rata ocazia de a interactiona cu viitorii tai angajatori si de a cunoaste mediul de lucru al unei companii de renume la nivel international.
Internship-urile oferite sunt pe o perioada de 3 luni, cu contract de munca determinat, full-time, remunerate si cu posibilitate de angajare.


Etichete:

cariera , BUZZ!Camp , recrutare

Contact

Organizator:

BUZZ!Camp

Bucuresti, sector 4

0372704962


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Iuliu Maniu, nr. 47A

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe