Adaugă
Publicitate

Prezentare

Femei in Afaceri va invita la un nou eveniment “Meet the WOMAN!” joi, 27 iunie 2013, ora 19:00, la Kronwell Brasov Hotel, cu speaker-ul LARISA PETRINI, Managing Partener Saatchi & Saatchi PR.
Tema evenimentului: Branding-ul personal fata in fata cu brand-ul companiei.
Femei in Afaceri a deschis prima sa sucursala la BRASOV, in aprilie 2013. Scopul organizatiei este de a promova mediul feminin de afaceri local si de a oferi sprijin pentru dezvoltarea la nivel national si international a antreprenoarelor, dar si a specialistelor din companii.
Meet the WOMAN! inseamna evenimente de business networking care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor.

Fiecare eveniment este structurat in trei parti: o sesiune initiala de prezentare a fiecarei participante, una mediana in care speakerul invitat prezinta o tema de business in 15 minute si initiaza un dialog cu audienta, si o sesiune finala de business networking in care se pun bazele viitoarelor colaborari si contracte.

LARISA PETRINI
Larisa Petrini conduce operatiunile de Public Relations si Corporate Social Responsibility ale grupului Centrade Saatchi & Saatchi din Romania avand o experienta de peste 12 ani in domeniul comunicarii.
De-a lungul carierei sale si-a dezvoltat expertiza in Corporate Affairs, Managementul Reputatiei si Comunicare de Criza, gestionand clienti precum Lego, AXA, Procter & Gamble, Gaz de France sau GSK.
Agentia pe care o conduce a inregistrat succese importante la cele mai prestigioase competitii internationale precum Cannes Lions sau Sabre Awards. La finalul anului trecut, Saatchi & Saatchi PR a fost prima agentie din Romania premiata cu aur in cadrul celui mai important festival mondial de comunicare din domeniul luxului, World Luxury Award.
Larisa este membra a Asociatiei Romane de Relatii Publice (ARRP) si este activ implicata in proiecte sociale, educationale si culturale.
In prezent, urmeaza cursurile uneia dintre cele mai importante scoli de nutritie din lume, Institute of Integrative Nutrition din New York si recent, a devenit ambasadorul lui Jamie Oliver pentru Food Revolution Day in Romania.

Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Inscrierile se fac la: , iar detalii suplimentare se obtin la: 0745 149 258.


Etichete:

conferinta , afaceri , hotel , business , Kronwell , Femei in Afaceri

Contact

Organizator:

Femei in Afaceri

Str. Tudor Stefan, nr.26, Bucuresti

0745 149 258


Loc de desfășurare:

Brașov, str. Garii, nr. 7A, cod postal 500203

0368730800

Urmează în Braşov 6388

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe