Adaugă
Publicitate

Prezentare

Exista povesti nu si date concrete si se presupune ca tangoul ar fi aparut intre 1800 sau 1880, mai precis in Argentina, in suburbiile sarace din Buenos Aires, acolo unde emigrantii din toate colturile lumii, departe de familie sau prieteni, se adunau in cafenele si baruri deocheate.

Muzica de tango era cantata pe instrumente portabile: chitara, vioara, iar bandoneonul, adus in Argentina la sfarsitul secolului 19 a devenit instrumental asociat cu tangoul. Sunetul bandoneonului inseamna pentru multe persoane sunetul tangoului. In 1930 cand Argentina devine o tara prospera, incepe si epoca de aur a tangoului, fiind adus din suburbii si introdus la petreceri, adus in Europa de catre argentinienii bogati , apoi la New York si inapoi acasa la Buenos Aires cu un statut nou- “fiul iubit al Buenos- Aires-ului”.

“Tangoul argentinian – 3 pasi, doua cuvinte”, este motto-ul proiectului nostru “Tango- bucuria de a dansa in doi”; trei sunt pasii de baza si doua sunt cuvintele care definesc tango-ul pentru fiecare dintre noi: ‘iubire-intensitate’, ‘bucurie-durere’, ‘pasiune-traire’… fiecare il exprima cum simte!

Studio Tango Nada Mas Brasov este scoala de predare exclusiva a tangoului argentinian, fiind locul ideal de start si pentru novicii in tango! Programul nostru de predare este conceput sa te familiarizeze usor si rapid cu dansul – tangoul argentinian.


Etichete:

dans , curs de dans , Tango , tango argentinian , tango brasov , Tango Nada Mas

Contact

Organizator:

Tango Brasov

0729123555


Loc de desfășurare:

Str. Dupa ziduri nr.3, Brasov

Urmează în Braşov 5556

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe