Adaugă
Publicitate

Prezentare

Agenţia Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Braşov derulează în calitate de instituţie beneficiar proiectul „Elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă a zonei metropolitane Braşov", având codul SMIS 12866, cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului constă în creşterea capacităţii administraţiei publice de la nivel local de a implementa procesul planificării strategice pentru asigurarea dezvoltării durabile şi integrate a comunităţilor.

Scopul proiectului este de a forma competenţele la nivelele decizional şi executiv ale administraţiei publice locale pentru utilizarea planificării strategice ca instrument de lucru în dezvoltarea economică şi socială a comunităţilor.

Grupul ţintă al proiectului este format din funcţionarii publici din cele 14 primării ale localităţilor din Zona Metropolitană Braşov, angajaţii Agenţiei Metropolitane pentru Dezvoltare Durabilă Braşov dar şi cetăţenii tuturor comunităţilor din arealul metropolitan, mediul economic, sectorul public şi operatorii de servicii publice din cele 14 localităţi.

Având în vedere importanţa demersului Agenţiei Metropolitane Braşov, în vederea realizării unei strategii de dezvoltare durabilă a zonei metropolitane Braşov, vă adresăm invitaţia de a participa în data de 21 ianuarie 2011, ora 11.00, în Sala Europa 3 a Hotelului Aro Palace la seminarul de promovare a proiectului „Elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă a zonei metropolitane Braşov". La întâlnire sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai mediului de afaceri din zona metropolitană Braşov precum şi reprezentanţi ai instituţiilor publice din acest areal.

Vă rugăm să confirmaţi participarea pe fax, la numărul 0268-547676 sau e-mail:


Etichete:

Aro Palace , seminar , hotel , Agentia Metropolitana Brasov

Contact

Organizator:

Agentia Metropolitana Brasov

Bulevardul Eroilor nr.8, mansarda, cam.200, in cladirea Primariei Brasov

0268547616


Loc de desfășurare:

Strada Muresenilor nr. 12, cod postal 500030, Brasov

0268477664, 477874

Urmează în Braşov 5529

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe