Adaugă
Publicitate

Prezentare

În perioada 6-9 august se desfăşoară în Poiana Braşov, judeţul Braşov, proiectul “Educaţia non-formală – unelte şi valori”, finanţat de Consiliul Europei prin European Youth Foundation şi organizat de Asociaţia AtelieR din Braşov. Participă 22 persoane din toată ţara – profesori şi reprezentanti de ONG-uri care lucrează cu tinerii. Seminarul are ca scop oferirea de unelte şi resurse pentru a facilita recunoaşterea şi promovarea educaţiei non-formale în activităţile educaţionale de tineret. Obiectivele principale ale proiectului “Educaţia non-formală – unelte şi valori”, finanţat de Consiliul Europei prin European Youth Foundation sunt:
  • -         încurajarea profesorilor să folosească şi să se implice în educaţia non-formală;
  • -         crearea unei reţele naţionale de lucrători de tineret ce va ajuta la introducerea educaţiei non-formale în politica de tineret din anul următor;
  • -         oferirea de resurse pentru recunoaşterea şi aplicarea educaţiei non-formale prin folosirea portofoliului creat de Consiliul Europei pentru leaderii de tineret şi lucrătorii de tineret.
Lucrarile seminarului se desfăşoară în Poiana Brasov, la Vila Orizont. Proiect Finantat de Consiliul Europei prin Fundatia Europeana de Tineret AtelieR Asociatia de Tineret pentru Educatie, Leadership, Informare si Ecologie Romania 25, Traian St. 500332 Brasov, Romania Tel / Fax : +40 268 331974 www.youth.ro

Urmează în Braşov 6377

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe