Adaugă
Publicitate

Prezentare

Orice persoana exceleaza intr-un domeniu. Poate fi un excelent manager (medic, avocat, asistent/a, paznic si multe alte profesii – numiti-le dvs. in continuare), poate fi un excelent student, poate fi o excelenta sotie, prietena, mama, fiica, respectiv poate fi un excelent sot, prieten, tata, fiu. Insa, foarte putini din milioanele de performeri din jurul nostru sunt recunoscuti si apreciati pentru excelenta lor particulara (cati dintre noi apreciaza cat de bine si curat isi face treaba persoana de la salubrizare?!).

Faptul ca nu sunt recunoscuti si apreciati poate frustra persoana in cauza si unul din aspectele negative ale societatii actuale este ca multi din cei care exceleaza nu realizeaza ce lucru minunat infaptuiesc.
Din acest motiv te invitam sa-ti descoperi sau redescoperi excelenta.Te invitam sa redevii persoana fericita din visele tale cele mai dragi. Iar acest fapt il concretizam prin invitatia la seminarul: ‘’ DESCOPERA-TI EXCELENTA PRIN NLP! ‘’.

Seminarul este realizat cu ajutorul tehnicilor unuia dintre cele mai bune sisteme de dezvoltare personala, denumit Programare Neuro-Lingvistica (abreviat NLP-Neuro Linguistic Programming).

Va oferim in timpul seminarului cateva din uneltele de ghidare catre solutiile potrivite fiecaruia dintre dvs.
In aceste sens va mai invitam la o provocare: fiecare persoana ce se inscrie la acest seminar poate propune o situatie in care vrea sa exceleze. In cadrul seminarului va garantam ca veti deprinde cel putin o tehnica cu ajutorul careia va puteti atinge scopul propus.

Perioada inscriere: 30.06.2012-01.09.2012
Inscrierile se fac on-line la adresa: sau la telefoanele: 0721 190656; 0747 410359, 0726 443403, 0748 198733.

Organizatori:

  • Iulia Moisescu: Psiholog, Master Trainer NLP, Presedinta ARONLP, filiala Brasov
  • Gabriel Moisescu: Master Trainer NLP
  • Rares Lupascu: Master NLP.

Etichete:

seminar , nlp , training , psihologie

Contact

Loc de desfășurare:

Brasov, Cartier Craiter, Str. Semaforului, nr. 8

0747410359

Urmează în Braşov 6122

Această facilitate este accesibilă în fiecare pagină de tip eveniment, entitate sau comunicat, în zona informaţiilor rapide de sub titlul articolului.

Vezi mai multe